JigoroKano
KSW Featherweight
ziomuś z pierwszego filmiku ta zmiana tempa... It's piekne its beautiful!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tak. To płot z drutem kolczastym.Jakies info o tym co to za płot na który tak rozochocona patrzy Duńska Minister? Serio pytanie
Nie ludzie- ona adresowała swoj komunikat do kobiet (wiec wszystko się zagadza)No kurwa ludzie nie mają innych spraw na głowie tylko krążą wyobraźnią co ta pizda codziennie przenosi w tych torbach.![]()
Pokazuje mu z bliska moją kolekcję magnesów neodymowych.Mówię że nie mam córki
Ja nawet nie wiem czy to duńska ministerJakies info o tym co to za płot na który tak rozochocona patrzy Duńska Minister? Serio pytanie

Bo musisz przez tych kutasów jeździć po kałużach albo chodnikach?No kurwa, nic tylko tłuc takie jebane niedorozwinięte kurwy.
Najwięcej kiedy się wkurwiam to właśnie za kierownicą na naszych polskich drogach.![]()

Bo biedaki robaki nie zjeżdżają na bok przed posiadaczem prestiżowego auta.No kurwa, nic tylko tłuc takie jebane niedorozwinięte kurwy.
Najwięcej kiedy się wkurwiam to właśnie za kierownicą na naszych polskich drogach.![]()

Na auto stać, na dłuższą pałeczkę już zabrakło...Bo biedaki robaki nie zjeżdżają na bok przed posiadaczem prestiżowego auta.
![]()
Bo musisz przez tych kutasów jeździć po kałużach albo chodnikach?

Ale pałeczkę to mógłbyś mieć dłuższąNajbardziej nie lubię kałuż.![]()