Tanio skóry nie sprzedam

Miałem w domu rodzinnym lodówkę, która była od zawsze jak tylko moja pamięć sięgała. Nie mam pojęcia ile lat przeżyła, ale obstawiam, że coś z przedziału 20-30. Niestety, pewnego feralnego dnia jej drzwiczki jebły z hukiem. Nie pamiętam już który z domowników ją wtedy otwierał. Wszystko by było z nią si jednakże podstępna rdza, nasłana przez amerykanów niczym chrząszcz kolorado na pyry, przeżarła zawiasy od drzwiczek. Od tamtego dnia nic już nie było takie samo :arielcry:

Właśnie jestem na etapie Fulgrima w Herezji Horusa. Kiedy ja to wszystko przeczytam?
tenor.gif

Miałem w domu rodzinnym lodówkę, która była od zawsze jak tylko moja pamięć sięgała. Nie mam pojęcia ile lat przeżyła, ale obstawiam, że coś z przedziału 20-30. Niestety, pewnego feralnego dnia jej drzwiczki jebły z hukiem. Nie pamiętam już który z domowników ją wtedy otwierał. Wszystko by było z nią si jednakże podstępna rdza, nasłana przez amerykanów niczym chrząszcz kolorado na pyry, przeżarła zawiasy od drzwiczek. Od tamtego dnia nic już nie było takie samo :arielcry:
Moi rodzice korzystają z mikrofalówki którą dostali na prezent ślubny 30 lat temu, zaczynam podejrzewać że wcześniej należała do Maryli Rodowicz

Największym plusem poznania lore WH40K jest późniejsze zrozumienie memów do tego nawiązujących.
Te przeróbki to złoto:

AI? Kurwa odkąd pojawiła się pieprzona sztuczna inteligencja to już w nic nie wierzę na 100% jeśli chodzi o wideo oglądane w sieci.

bezkitu, dzień w dzień zdobywa nowa świadomość

podobno dobe przed bombardowaniem Libanu to AI dala info południowców żeby spierdalali, no i 2 mln tak zrobiło, zaraz potem naloty gdzie noc zmieniała się w dzien

Back