Tanio skóry nie sprzedam

IMG_7084.jpeg

surówka z marchewki ::clintdis:: no chyba że marchewka z groszkiem. Mimo wszystko i tak powinna tam być mizeria :antonio:
Piszesz tak bo nie próbowałeś surówki z marchewki i pora mojej żony. :bleed:
Pewnie każda czarownica kobieta modyfikuje eliksir w zależności od ofiary mężczyzny. Mizeria też pewnie działa:frankapprove:

Sami sobie zgotowaliśmy ten los :usunto:
Jak dla mnie to oni powinni wisieć. Co to kurwa za cyrk że jakieś tępe kurwy zabierają część wypłaty mojej mamy, żeby potem dać takiej tępej kurwie, żeby pierdoliła takie głupoty. Mam nadzieje że jest tam też tvp również finansowane z wypłat Polaków. Zamiast na wybory powinniśmy się pozbyć tych kurew, następni byli by bardziej rozważni, a jak nie to też do piachu.

Zajebałbym każdą kurwe która kradnie nasze pieniądze, nawet tych najniższego szczebla którzy stawiają ławki za sto tysięcy.

Nie wiem czemu polacy się na to godzą.

Jak dla mnie to oni powinni wisieć. Co to kurwa za cyrk że jakieś tępe kurwy zabierają część wypłaty mojej mamy, żeby potem dać takiej tępej kurwie, żeby pierdoliła takie głupoty. Mam nadzieje że jest tam też tvp również finansowane z wypłat Polaków. Zamiast na wybory powinniśmy się pozbyć tych kurew, następni byli by bardziej rozważni, a jak nie to też do piachu.

Zajebałbym każdą kurwe która kradnie nasze pieniądze, nawet tych najniższego szczebla którzy stawiają ławki za sto tysięcy.

Nie wiem czemu polacy się na to godzą.
Bo Polski nie ma od 1945 roku ziom

Za to Wakanda raci sobie świetnie, budują Imperium

Najważniejszą funkcją lasu a konkretnie drzew jest możliwość powieszenia wszystkich komunistów.
Pamiętam jeszcze za komuny mówiło się "a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści". Czterdzieści lat później historia zatoczyła koło.
Trzeba również pamiętać że najlepszą formą komunizmu jest komunizm warstwowy :
-komunista
- warstwa piasku
- komunista
- warstwa piasku
- komunista
- warstwa piasku i trawa

Back