Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czasami ciężko to wytłumaczyć bo bardzo rzadko miewam takie odczucia, ale są ludzie, których bym dechą po ryju napierdalał za samą mordę.
View attachment 108973
Skacz śmiało, my ci pomożemy, na nas zawsze możesz liczyć ziom

Znalazł linę i wypłynął.Jest ciąg dalszy ciekaw jestem kiedy go wyjęli![]()
Zmieniłeś branże i chwalisz się referencjami?

Pewnie na wiosnęJest ciąg dalszy ciekaw jestem kiedy go wyjęli![]()

Skacz śmiało, my ci pomożemy, na nas zawsze możesz liczyć ziom
Faceci chyba tak nie oszukają
D1 na H5 i po szachu

Tam powinno pójść zbicie wieży i szach. A dalej sytuacja rozwojowa, no ale nie ma chuja, że wygrana dla czarnych (wieża na g1 i jest lipa). A jednak... Lachonowi się coś pojebało i podstawiła hetmana pod laufra myśląc że matuje
Ale ta druga to pewnie ameba umysłowa i poddała nie widząc wyjściaTam powinno pójść zbicie wieży i szach. A dalej sytuacja rozwojowa, no ale nie ma chuja, że wygrana dla czarnych (wieża na g1 i jest lipa). A jednak... Lachonowi się coś pojebało i podstawiła hetmana pod laufra myśląc że matuje

No nie oszukiwała, buźka bez przeróbki fotoszopem itp.Faceci chyba tak nie oszukają

Zawsze lubiłem filmy Burtona...
Póki co zawiesiłem firmę do okresu świątecznego i zostałem Panem w garniturze.Zmieniłeś branże i chwalisz się referencjami?![]()
takim tylko białym?Póki co zawiesiłem firmę do okresu świątecznego i zostałem Panem w garniturze.