Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
te jpgi już wyblakły ze starości (chociaż po czarnym tak nie widać)

Mnie też lubią jak kot mleko....Kurwa, właśnie wróciłem z działki, kładłem płytki na schodach i nie dość, że mnie ząb od rana bolał to jeszcze kurwa CHMARA tych komarzych skurwysynów, myślałem, że wyjdę z siebie

Obrzydliwe. Ogladalem ostatnio material o tych muchach mięsówkach i o tych ich larwachJest taka mucha co nieraz składa jaja/małe larwy na komarze, wtedy jak taki na ciebie usiądzie, to larwy spadają, i szukają rany ( np po ugryzieniu komara) przez którą wejdą i będą się żywić jakiś czas naszym ciałem i potem wypadną (Oczywiście muchy mogą też składać bezpośrednio do ran). Nie jest to nic niezwykłego. Ponoć można takie miejsce posmarować kremem, który zablokuje dopływ powietrza, larwa umrze i będzie można ją łatwo usunąć. Ponoć, nigdy na szczęście nie miałem. Jak nie to do lekarza, jak mówiłem nie jest to nic niezwykłego nie trzeba się wstydzić.
Jebać komary!

Oglądało się magię naturyJest taka mucha co nieraz składa jaja/małe larwy na komarze, wtedy jak taki na ciebie usiądzie, to larwy spadają, i szukają rany ( np po ugryzieniu komara) przez którą wejdą i będą się żywić jakiś czas naszym ciałem i potem wypadną (Oczywiście muchy mogą też składać bezpośrednio do ran). Nie jest to nic niezwykłego. Ponoć można takie miejsce posmarować kremem, który zablokuje dopływ powietrza, larwa umrze i będzie można ją łatwo usunąć. Ponoć, nigdy na szczęście nie miałem. Jak nie to do lekarza, jak mówiłem nie jest to nic niezwykłego nie trzeba się wstydzić.
Jebać komary!

To jest czyjaś córka:(
-Fajny ten zegarek Mosze, skąd go masz?