ninja
Vale Tudo Championship
wywąchała kaskę to się pojawiła,
ale ogólnie wydaje się być sympatyczną obciągarką
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też mam wrażenie, że nie jest chamską szmulą a raczej normalną, całkiem sympatyczną redneckówą i to co się stało było pijackimi wygłupami młodej siksy a nie życiową postawą. Zobaczymy czy jej nurt nie porwie.wywąchała kaskę to się pojawiła,
wywąchała kaskę to się pojawiła,
StulejeTeż mam wrażenie, że nie jest chamską szmulą a raczej normalną, całkiem sympatyczną redneckówą i to co się stało było pijackimi wygłupami młodej siksy a nie życiową postawą. Zobaczymy czy jej nurt nie porwie.

To efekt wakacji, jak również samej sympatyczności wspomnianej rednekówki. Taka która ci pokaże gdzie siano, jak zdobyć dziczyznę i jak rzuca nożem w czarnegoStuleje![]()

Po tym negroidalnym "thang" to ja myślę, że na niejednego czornego już plułaTo efekt wakacji, jak również samej sympatyczności wspomnianej rednekówki. Taka która ci pokaże gdzie siano, jak zdobyć dziczyznę i jak rzuca nożem w czarnego![]()

Ta. Jeden i drugi zabrali by ją do domu, zapatrzyli herbatę, taborecik pod zmęczone nóżki księżniczki i kochali by ją platonicznie go końca świata i jeden dzień dłużej.Stuleje![]()

A tu proszę, da się nie dostać małpiego rozumu na widok mikrofonu? Da sięTa. Jeden i drugi zabrali by ją do domu, zapatrzyli herbatę, taborecik pod zmęczone nóżki księżniczki i kochali by ją platonicznie go końca świata i jeden dzień dłużej.![]()

I jak, wyruchał Cię czy nie?

Pewnie pyta dla kolegi.też byś chciał?
![]()

To Ty?Głupi murzyn, nigdy się nie nauczy. Średnio co miesiąc ten sam wpierdol dostaje.![]()

Jeszcze tak nie odleciałem, żeby o sobie pisać w trzeciej osobie.To Ty?![]()