Tanio skóry nie sprzedam

447272846_373934719018585_6226507449020748520_n.jpg

Taa, bo za kurwskiego tvp była taka zajebista. :waldeklaugh:Koncerty zenka i inne tego typu gówno. Jedno ścierwo zastąpili innym ścierwem. Że puszczali finał ligi mistrzów za pieniądze podatników? No dzięki w chuj, nie oglądałem. :suchykarol:
Pomimo, że kurskiego nie trawię, no to sorry ale oglądanie szpiega z krainy deszczowców w wydaniu OSTRO LPG no kurwa dziękuję, (dodam, że również za pieniądze podatników bo za darmo ta kurwa męska z wąsami tam nie siedzi)
1717352315131.png

karramba kurwy
OIP.DA0mrMC5_pY0JJF2ahFMlQHaFX

a fakt braku LM jest faktem.

Pomimo, że kurskiego nie trawię, no to sorry ale oglądanie szpiega z krainy deszczowców w wydaniu OSTRO LPG no kurwa dziękuję, (dodam, że również za pieniądze podatników bo za darmo ta kurwa męska z wąsami tam nie siedzi)
View attachment 100146

karramba kurwy
OIP.DA0mrMC5_pY0JJF2ahFMlQHaFX

a fakt braku LM jest faktem.
Dla mnie to jeden chuj, bo ani nie oglądałem tvp wtedy ani nie oglądam teraz. To jest po prostu puszczanie gówna za nasze pieniądze i kurwski niech tu bohatera nie zgrywa. Tfu na nich wszystkich tam.
A LM jak ktoś chce oglądać to niech sobie za nie płaci albo uczciwie ukradnie na strumyku, tak jak to robią fani UFC. :redford:

Dla mnie to jeden chuj, bo ani nie oglądałem tvp wtedy ani nie oglądam teraz. To jest po prostu puszczanie gówna za nasze pieniądze i kurwski niech tu bohatera nie zgrywa. Tfu na nich wszystkich tam.
A LM jak ktoś chce oglądać to niech sobie za nie płaci albo uczciwie ukradnie na strumyku, tak jak to robią fani UFC. :redford:
Przykładowo mój stary ma 70 ileś lat i on już sobie przez strumyka nie poradzi, a tak sobie oglądał a teraz może sobie tego pedała jedynie włączyć.
Nie piszę tego w obronie tego barana kurskiego, ogólne odczucia.

Przykładowo mój stary ma 70 ileś lat i on już sobie przez strumyka nie poradzi, a tak sobie oglądał a teraz może sobie tego pedała jedynie włączyć.
Nie piszę tego w obronie tego barana kurskiego, ogólne odczucia.
Rozumiem, ale widzisz, jeden ogląda, drugi nie, a wszyscy za ten ściek musimy bulić. Ja bym to całe tvp zdelegalizował, razem z żeńskim mma w pakiecie. Twój tata i jakaś część społeczeństwa musiała by jakoś z tym żyć. :fjedzia:

Back