Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co to w ogóle za porządek żeby pytać o zakup artykułów pierwszej potrzeby?
*
*notka społecznościowa
Koncerty zenka i inne tego typu gówno. Jedno ścierwo zastąpili innym ścierwem. Że puszczali finał ligi mistrzów za pieniądze podatników? No dzięki w chuj, nie oglądałem. 
Pomimo, że kurskiego nie trawię, no to sorry ale oglądanie szpiega z krainy deszczowców w wydaniu OSTRO LPG no kurwa dziękuję, (dodam, że również za pieniądze podatników bo za darmo ta kurwa męska z wąsami tam nie siedzi)Taa, bo za kurwskiego tvp była taka zajebista.Koncerty zenka i inne tego typu gówno. Jedno ścierwo zastąpili innym ścierwem. Że puszczali finał ligi mistrzów za pieniądze podatników? No dzięki w chuj, nie oglądałem.
![]()
Jacek Kurski manipuluje.
Za brak praw do transmisji Ligi Mistrzów przez TVP odpowiada zarząd prezesa Mateusza Matyszkowicza. Decyzje w tej sprawie zapadły we wrześniu 2023 r., czyli za rządów Prawa i Sprawiedliwości
Dla mnie to jeden chuj, bo ani nie oglądałem tvp wtedy ani nie oglądam teraz. To jest po prostu puszczanie gówna za nasze pieniądze i kurwski niech tu bohatera nie zgrywa. Tfu na nich wszystkich tam.Pomimo, że kurskiego nie trawię, no to sorry ale oglądanie szpiega z krainy deszczowców w wydaniu OSTRO LPG no kurwa dziękuję, (dodam, że również za pieniądze podatników bo za darmo ta kurwa męska z wąsami tam nie siedzi)
View attachment 100146
karramba kurwy
![]()
a fakt braku LM jest faktem.

Przykładowo mój stary ma 70 ileś lat i on już sobie przez strumyka nie poradzi, a tak sobie oglądał a teraz może sobie tego pedała jedynie włączyć.Dla mnie to jeden chuj, bo ani nie oglądałem tvp wtedy ani nie oglądam teraz. To jest po prostu puszczanie gówna za nasze pieniądze i kurwski niech tu bohatera nie zgrywa. Tfu na nich wszystkich tam.
A LM jak ktoś chce oglądać to niech sobie za nie płaci albo uczciwie ukradnie na strumyku, tak jak to robią fani UFC.![]()
Rozumiem, ale widzisz, jeden ogląda, drugi nie, a wszyscy za ten ściek musimy bulić. Ja bym to całe tvp zdelegalizował, razem z żeńskim mma w pakiecie. Twój tata i jakaś część społeczeństwa musiała by jakoś z tym żyć.Przykładowo mój stary ma 70 ileś lat i on już sobie przez strumyka nie poradzi, a tak sobie oglądał a teraz może sobie tego pedała jedynie włączyć.
Nie piszę tego w obronie tego barana kurskiego, ogólne odczucia.

za wiele tych niewspierających się chyba nie znajdzie