Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mój wyćwiczony zmysł alkoholika wyłapał początki borkowego bełkotania w kilku miejscach, nachlany był dopiero po zakończeniu kręcenia. Choć obstawiam że w trakcie kręcenia ostro progresowałJakby jeszcze był naćpany albo nachlany to mógłbym puścić mimo uszu, ale wyglądał tym razem na trzeźwego.

Czyli puszczam mimo uszu ale lekko.Mój wyćwiczony zmysł alkoholika wyłapał początki borkowego bełkotania w kilku miejscach, nachlany był dopiero po zakończeniu kręcenia. Choć obstawiam że w trakcie kręcenia ostro progresował![]()
Jakby jeszcze był naćpany albo nachlany to mógłbym puścić mimo uszu, ale wyglądał tym razem na trzeźwego.
Niektórzy nie potrafią w internety bez scenariusza punkt po punkcie i szefa który mógłby nie zaakceptować odmiennych stanów świadomości w pracy. W polszmacie na trzeźwo zazwyczaj trzymał fason i przykrywał zręcznie swoje buractwo, ale później w swoim prywatnym biznesie zaczęły puszczać hamulce.Chłop jak otwierał się kanał sportowy to był jego największą gwiazdą i najbardziej szanowanym dziennikarzem z nich wszystkich. Drugi był Smoku, jako drugi z "mejwenów", chłopy zrobili robotę i imponowali wiedzą w Quizie pod Napięciem. Trzeci był Pol, chuj wie po co, chyba dla gimbów od pączusi? No i był Stano, który pomimo założenia Weszło wydawał się być jego najgorszym punktem jeżeli chodzi o sport i odbiór, bo on kompletnie nigdy nie był obiektywny w sprawach sportowych, wszystko pod Legię i Barcelonę/Messiego. A dodatkowo słabo sobie radził przed kamerą, co teraz wygląda jak żart.
A teraz? Stano 90% rynku zrobił, Smoku wyszedł na mega zjeba nieprofesjonalnego buca, Pol dalej jest chuj wie po co, a Borek to jedna wielka porażka. Najebany na zebraniach zarządu, czasami nafyrany, kurwa będzie kurwą, a jedyną kurwą to został on. Porażka. Z legendy komentatorstwa, świetnego głosu i jednego z nielicznych polskich komentatorów którzy przykładają wagę do nazwisk zawodników, do kurwa gościa na którego mam alergię.
Trochę przesadzasz z tym, że był najbardziej szanowanym dziennikarzem, mnie wkurwiał ten nie za bystry cwaniaczek od początku działalności. Ale mnie ciężko przekonać do siebie.Chłop jak otwierał się kanał sportowy to był jego największą gwiazdą i najbardziej szanowanym dziennikarzem z nich wszystkich. Drugi był Smoku, jako drugi z "mejwenów", chłopy zrobili robotę i imponowali wiedzą w Quizie pod Napięciem. Trzeci był Pol, chuj wie po co, chyba dla gimbów od pączusi? No i był Stano, który pomimo założenia Weszło wydawał się być jego najgorszym punktem jeżeli chodzi o sport i odbiór, bo on kompletnie nigdy nie był obiektywny w sprawach sportowych, wszystko pod Legię i Barcelonę/Messiego. A dodatkowo słabo sobie radził przed kamerą, co teraz wygląda jak żart.
A teraz? Stano 90% rynku zrobił, Smoku wyszedł na mega zjeba nieprofesjonalnego buca, Pol dalej jest chuj wie po co, a Borek to jedna wielka porażka. Najebany na zebraniach zarządu, czasami nafyrany, kurwa będzie kurwą, a jedyną kurwą to został on. Porażka. Z legendy komentatorstwa, świetnego głosu i jednego z nielicznych polskich komentatorów którzy przykładają wagę do nazwisk zawodników, do kurwa gościa na którego mam alergię.
Idźcie w chuj z tym Igorem.
Ale tu nie o to chodziIdźcie w chuj z tym Igorem.
Radwańska to przy niej króliczek playboya

Wiem o co chodzi, napisałem w piłce nożnej, my tutaj sobie we własnym gronie smieszkujemy, to można, ale ci wszyscy co tworzą te memy i zalewają tym internet dla 3 tysięcy serduszek to są poprostu skończeni idioci i sabotażyści Polskiej kadry.Ale tu nie o to chodzi![]()
Nasza kadra kopaczy sama się sabotuje a jak nie ona to pzpnWiem o co chodzi, napisałem w piłce nożnej, my tutaj sobie we własnym gronie smieszkujemy, to można, ale ci wszyscy co tworzą te memy i zalewają tym internet dla 3 tysięcy serduszek to są poprostu skończeni idioci i sabotażyści Polskiej kadry.

tak mi wyjebało z młota jak kręciłem koronką pod puszki, nigdy więcej nie tykam wiertary bez sprzęgła

Momentalnie ten uśmieszek mu zniknął z gębyAle, kurwa, chamsko dostał. Kantem krzesła w skroń![]()

Wrzucasz memy w których murzyn oświadcza się małej dziewczynce?

W Afryce to normalne.Wrzucasz memy w których murzyn oświadcza się małej dziewczynce?![]()
Spierdalaj, pierwszy raz to widziałem

Spierdalaj, pierwszy raz to widziałem![]()

Zrobiłem to z zamkniętymi oczamiDrugi jak wklejałeś na forum więc spierdalaj z banem !
![]()