AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Do podludzi z tymKupiłem bilety na Khalidov vs Adamek, możecie mnie hejtować, jadę na ksw.![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Do podludzi z tymKupiłem bilety na Khalidov vs Adamek, możecie mnie hejtować, jadę na ksw.![]()
![]()

Do podludzi albo ewentualnie do sucharów lepiej to pasuje.Kupiłem bilety na Khalidov vs Adamek, możecie mnie hejtować, jadę na ksw.![]()
![]()

Zwyrolisko jest w trochę innym miejscuKupiłem bilety na Khalidov vs Adamek, możecie mnie hejtować, jadę na ksw.![]()
![]()
Kupiłem bilety na Khalidov vs Adamek, możecie mnie hejtować, jadę na ksw.![]()
![]()

Tylko rodziny szkoda.Kupiłem bilety na Khalidov vs Adamek, możecie mnie hejtować, jadę na ksw.![]()
![]()

Co te baby robią z dobrymi chłopakamiKupiłem bilety na Khalidov vs Adamek, możecie mnie hejtować, jadę na ksw.![]()
![]()

Ona zostaje w domu, ja lecę z ziomkiemCo te baby robią z dobrymi chłopakami![]()

Krzycz "sprzedajna kurwo", ale wtedy większość sali może mieć problemKrzycz Mamed

O kurwa ale ban leci
To jest rekord. Możliwe że używa internetexplorera na blaszaku z ubiegłego wieku i modem telefoniczny.O kurwa ale ban leci