Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na tym serwerze jeszcze nie było
Na tym serwerze jeszcze nie było

Jedno trzeba przyznać, bitumiczne krążki to gówno. W żeliwie to by tam z 4 razy tyle na sztandze siedziało
TO profilowete profilowe

Panie ja kończyłem podstawówke a nie polonistyke czy tam kurde dyktandoTO profilowe![]()
Obserwujmy to, może się okazać bardzo przydatne

Panie ja kończyłem podstawówke a nie polonistyke czy tam kurde dyktando

Tylko że 2 z 5 to już były...Bardzo zabawne
Ode mnie garść świeżego, błyskotliwego humoru z randomowych obrazków na szybko ściągniętych z sieciView attachment 88549View attachment 88550View attachment 88552View attachment 88554View attachment 88555
#Cassius style![]()

Tylko że 2 z 5 to już były...
czyli ban ale lekko![]()

Awatara robionego w paincie po pijaku?Ja się nie ukrywam tylko mam swojego fana w osobie @jut co trochę chce skorzystać ze sławy mojego awatara
![]()

Znam takich co ledwo kredyt spłacili a trzeba było się rozwodzić.
Ja pracowałem z takim co miał tatuaże zwiazane z żoną i ślubem, ona to samo i po 2 czy tam 3 latach rozwód i musi wszystko zakrywać a że miał tego sporo to teraz musi się pomęczyć, dobre też to że dopiero co mieszkanie kupili i od niedawna on kupił trochę nowsze auto to oczywiście była żonka puściła go za drzwi ze starym fordem focusem i musiał wrócić do rodzicówZnam takich co ledwo kredyt spłacili a trzeba było się rozwodzić.
Na trzeźwo...Awatara robionego w paincie po pijaku?![]()
ale najważniejszy był pomysł...