Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Post po poście, a w sumie widzę to chyba 3 raz tutaj

Post po poście, a w sumie widzę to chyba 3 raz tutaj![]()

Ja nie pytam, biere co chce
I tak by się przyjebała, bo właśnie nic nie znalazła.

Obecnie w sieci jest głośno o aferze gdzie żona policjanta ze Skwierzyny zerknęła do telefonu męża i znalazła filmik z panem policjantem, właścicielką salonu urody w Skwierzynie i fryzjerką. Widziałem dwa filmiki i pan policjant nie stanął na wysokości zadania, ale pani właścicielka mocno naruszyła dolne aktony żołądka fryzjerki, która USTAwicznie próbowała pomóc policjantowi

Obecnie w sieci jest głośno o aferze gdzie żona policjanta ze Skwierzyny zerknęła do telefonu męża i znalazła filmik z panem policjantem, właścicielką salonu urody w Skwierzynie i fryzjerką. Widziałem dwa filmiki i pan policjant nie stanął na wysokości zadania, ale pani właścicielka mocno naruszyła dolne aktony żołądka fryzjerki, która USTAwicznie próbowała pomóc policjantowi
udział w akcji biorą te dwie z prawej
właścicielką jest blondyna - pani Kasia F. czyli ta co ręką macha, ta co leży to pani Ania W. zamężna i dzieciata fryzjerkaPomyliłeś, pani właścicielka na stole leży, a ta druga to modelka z plakatów i fryzjerka.
Dobre kurwiska, dziabnął by kurłaObecnie w sieci jest głośno o aferze gdzie żona policjanta ze Skwierzyny zerknęła do telefonu męża i znalazła filmik z panem policjantem, właścicielką salonu urody w Skwierzynie i fryzjerką. Widziałem dwa filmiki i pan policjant nie stanął na wysokości zadania, ale pani właścicielka mocno naruszyła dolne aktony żołądka fryzjerki, która USTAwicznie próbowała pomóc policjantowi
Tam pod zdjęciem pan linneusz wstawił post z jednym z filmików, tym treściwszymDobre kurwiska dziabnął by
OpisObecnie w sieci jest głośno o aferze gdzie żona policjanta ze Skwierzyny zerknęła do telefonu męża i znalazła filmik z panem policjantem, właścicielką salonu urody w Skwierzynie i fryzjerką. Widziałem dwa filmiki i pan policjant nie stanął na wysokości zadania, ale pani właścicielka mocno naruszyła dolne aktony żołądka fryzjerki, która USTAwicznie próbowała pomóc policjantowi
Klasowe kurwiceObecnie w sieci jest głośno o aferze gdzie żona policjanta ze Skwierzyny zerknęła do telefonu męża i znalazła filmik z panem policjantem, właścicielką salonu urody w Skwierzynie i fryzjerką. Widziałem dwa filmiki i pan policjant nie stanął na wysokości zadania, ale pani właścicielka mocno naruszyła dolne aktony żołądka fryzjerki, która USTAwicznie próbowała pomóc policjantowi