Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I to się nazywa kreatywność jak nie ma w pobliżu lustra, a trzeba wrzucić ciekawe zdjęcie d... na socjaleDanie dnia to dzisiaj danie dupy
![]()

Skąd wiesz ze ktoś wysyła?Najgorsze jest kurwa to, że nawet jak jest przeciętną szmatą, to i tak zawsze znajdzie się jakiś spermiage, który wyśle hajs

witamy w nowoczesnej jewropie
Bolców to ona może mieć na pęczki przez fejm. Przypomina też trochę kobietę, gorsze się ruchało. U niej występuje złożony kompleks czynników, chroba psychiczna i niskie iq to tylko wstęp. Ale nie chce mi się rozpisywaćKażda kobieta bez bolca dostaje pierdolca.
Mordo, ty też to wieszSkąd wiesz ze ktoś wysyła?![]()
Pytanie czy niskie IQ czy chęci jak największej atencji i bycia znanym bez patrzenia w jaki sposób?Bolców to ona może mieć na pęczki przez fejm. Przypomina też trochę kobietę, gorsze się ruchało. U niej występuje złożony kompleks czynników, chroba psychiczna i niskie iq to tylko wstęp. Ale nie chce mi się rozpisywać
Kurwa, mordo...gorsze się ruchało.

Ale nie chce mi się rozpisywać
@Warszawski Antek patrz nie Ty jeden tego smakowałeś...gorsze się ruchało
Jak by tak przyświrował do mojego nauczyciela od WFu z gimnazjum Pana Wryczy to by zwyczajnie w świecie został znokautowany. Kto ma jakieś ciekawe akcje z nauczycielami do opowiedzenia hehe?
Czasami tęsknię za tymi czasami gdzie nie było kamer wszędzie najebanych.
![]()

Kobiety w ochronie na takich akcjach jednak się nie sprawdzają...
a 2 złodziej niezły cwaniak i wyczuł moment...
![]()
![]()

Może też był z nimi kto wie... ale ochrona to się nie popisała...Drugi stracił torbę, więc trzeci zwęszył okazję i okradł i zlodzieji i ochroniarzy i sklep. To się nazywa kradzież![]()