Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Bawi jak zawsze, choć już było
zamiast bana łap Dudę:A po filmie...Bawi jak zawsze, choć już byłozamiast bana łap Dudę:
View attachment 83221
W pakiecie kilka śmiesznych (mam nadzieję) obrazków:
View attachment 83222View attachment 83223View attachment 83224View attachment 83225View attachment 83226
Nie przejmuj się. Każdy powód jest okJa już nawet przed jego wybrykami miałem ochotę go złapać za ten łeb i mu wyjebać. Nie wiem, jakoś mnie wkurwia samym wyglądem, a może to tylko przez to, że jest kozojebca?
Ja już nawet przed jego wybrykami miałem ochotę go złapać za ten łeb i mu wyjebać. Nie wiem, jakoś mnie wkurwia samym wyglądem, a może to tylko przez to, że jest kozojebca?

Nie tylko stopaSzplin to Wielka stopa![]()

Dobrze że dała ten filmik po...
Ludzkość przed epoką socjal mediów i kamerek domowych chyba jednak nie robiła takich rzeczy, a na pewno nie w takich ilościach...![]()

Dobrze że dała ten filmik po...
Ludzkość przed epoką socjal mediów i kamerek domowych chyba jednak nie robiła takich rzeczy, a na pewno nie w takich ilościach...![]()

No to żegnam Was na dzisiaj, zasady to zasady, jako biały człowiek cenię słowo ponad wszystko, na dziś wypierdalamMotocyklistę wrzucałem dzisiaj...![]()
Ale koks(iara) z twarzy trochę podobna do Rihanny... na dużej bombie![]()