Tanio skóry nie sprzedam

FB_IMG_1698142448261.jpg

Czytałem o tym problemie i dziś tego w mediach nie można powiedzieć głośno, ale wiadomo że najwięcej problemów z nauką i ogólnie przyswajaniem wiedzy mają murzyni. Później byli latynosi, biali, a najlepsze oceny zbierają azjaci i hindusi.
IMO hindusi to w większości debile, jednak jest ich duże, więc są też ogarnięte jednostki, które się wyróżniają, z resztą się zgadzam, tak wygląda rozkład średniego iq wśród ras

Czytałem o tym problemie i dziś tego w mediach nie można powiedzieć głośno, ale wiadomo że najwięcej problemów z nauką i ogólnie przyswajaniem wiedzy mają murzyni. Później byli latynosi, biali, a najlepsze oceny zbierają azjaci i hindusi.
Mordo, hindusi nie mają porównania do nas, azjaci są powolni i brak im wiedzy o zachodzie, a latynosi? Ja bym ich tu przed białymi nie wymieniał, bo są leniwi.

PS. Od kilku lat to my wygrywamy olimpiady we wszystkich dyscyplinach. W tym roku nasi rozjebali olimpiady ścisłe, chemię, programowanie, nawet jakieś mniej interesujące kierunki... Także tego - stare dane, albo celowo zmanipulowane dane.

Mordo, hindusi nie mają porównania do nas, azjaci są powolni i brak im wiedzy o zachodzie, a latynosi? Ja bym ich tu przed białymi nie wymieniał, bo są leniwi.

PS. Od kilku lat to my wygrywamy olimpiady we wszystkich dyscyplinach. W tym roku nasi rozjebali olimpiady ścisłe, chemię, programowanie, nawet jakieś mniej interesujące kierunki... Także tego - stare dane, albo celowo zmanipulowane dane.
Stare dane, bo to było faktycznie kilka lat do tyłu, także mój błąd, nie sprawdziłem dokładnie tematu :conorsalute:

na cohones elita intelektualna, nie to co dzisiejsza młodzież

Ej kurwa ale ja oprócz podstawowych dat historycznych też nic nie wiem. Nigdy mnie nie interesowała historia i pamiętam tyle co ze szkoły. Ale w wielu innych tematach poradziłbym sobie bardzo dobrze. Chociaż sądząc po ryjach odpowiadających w tym filmiku, oni poradziliby sobie tylko z pytaniami o tiktoka xD

Stare dane, bo to było faktycznie kilka lat do tyłu, także mój błąd, nie sprawdziłem dokładnie tematu :conorsalute:
Na marginesie to nie ma się co danymi przejmować, bo będą i tak manipulowane.

Ja mówię z doświadczenia - pracowałem z kilkudziesięcioma japoncami, chińczyków znam kilkunastu, hindusów znam niestety za dużo - i te wszystkie nacje chuja mogą.

W skrócie to naprawdę przeciętni ludzie. Absolutnie nie ma się czym przejmować.

Aha, najśmieszniejsze - mamy zjebany dryl pruski w szkole, ale na testach wiedzy ogólnej Polacy wypadają zaskakująco dobrze. Naturalnie ci, którzy się uczyli... System więc niby z dupy, ale generuje najlepszych naukowców i informatyków.

Na marginesie to nie ma się co danymi przejmować, bo będą i tak manipulowane.

Ja mówię z doświadczenia - pracowałem z kilkudziesięcioma japoncami, chińczyków znam kilkunastu, hindusów znam niestety za dużo - i te wszystkie nacje chuja mogą.

W skrócie to naprawdę przeciętni ludzie. Absolutnie nie ma się czym przejmować.

Aha, najśmieszniejsze - mamy zjebany dryl pruski w szkole, ale na testach wiedzy ogólnej Polacy wypadają zaskakująco dobrze. Naturalnie ci, którzy się uczyli... System więc niby z dupy, ale generuje najlepszych naukowców i informatyków.
I taką merytoryczną rozmowę, to ja bardzo szanuję :conorsalute:

Największe IQ miał mój stary z tego co opowiadał ale później poznał matkę i spadło

Gdyby nie stara, to by był dyrektorem w NASA :tysonhappy:
Stary to akurat nie ale Wuja, o ten to jebany gdyby nie "gdyby" to miałby więcej złota w krążkach niż Fort Knox w sztabkach, złoty pięćdziesiąt w kapeluszu a Kozakiewicza by przeskoczył z kanapy po szlugu i browarze, gdyby nie kontuzja oczywiście

Ej kurwa ale ja oprócz podstawowych dat historycznych też nic nie wiem. Nigdy mnie nie interesowała historia i pamiętam tyle co ze szkoły. Ale w wielu innych tematach poradziłbym sobie bardzo dobrze. Chociaż sądząc po ryjach odpowiadających w tym filmiku, oni poradziliby sobie tylko z pytaniami o tiktoka xD
Ale jesteś niemcem, nie liczy sie

Prosta zasada, tyle czasu ile czytasz książkę możesz później rządzić na tiktoku, cyk i mamy genialne społeczeństwo. :wink:
Nawet nie tylko książkę ale wystarczy spojrzeć jakie kiedyś umieli zrobić zajebiste filmy czy seriale mimo mniejszych możliwości a jakie gówno produkują dzisiaj nakierunkowane na pranie mózgu młodym którzy łykają wciskane im przekonania jak pelikany

Ale jesteś niemcem, nie liczy sie
Niemieckich też nie znam xD oprócz wyburzenia muru berlińskiego.
Tam były pytania o podstawowe daty

No właśnie widać po tym filmiku wyżej
tak wiem, że te filmiki też są zmanipulowane i celowo wybiera się kilku idiotów z kilkudziesięciu zapytanych osób
No możliwe ale kiedy było powstanie warszawskie też bym nie wiedział.

Back