ninja
Vale Tudo Championship
Zawsze mogłem użyć klasyki
chyba ty i by było po kutasiarzu, ale miałem litość.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze mogłem użyć klasyki

Wyciągnij już tego chuja z gęby, bo nic nie rozumiem.I co w zwiazku z tym?
Przeciez tu chodzi o bialko a nie o samo mieso. Nie trzeba wpierdalac miesa i go gloryfikowac ponad wszystko by miec dobrze nabite bialko w diecie. Nawet bym powiedzial ze mozna miec wiecej bialka niz wiekszosc mięsożerców ktorzy pierdola o wegetarianach a sami nie maja zadnej zbilansowanej dietya takich dzbanow jest wiekszosc.
Sam jem mieso od czasu do czasu lecz twierdzenie ze mieso w tych czasach jest super zdrowe to oszukiwanie samego siebie. Chyba ze tu kazdy od rolnika bierze ze sprawdzonego źródła. Wiadomo ze nie i wiekszosc wpierdala scierwo z marketu, ja tez.
Niestety ludzie twierdzacy ze na "low meat" czy na wege diecie nie da sie miec duzo bialka po prostu pierdola glupoty.
Pomyliles mnie ze swoja ?Wyciągnij już tego chuja z gęby, bo nic nie rozumiem.

Tak myslalem ze to zwykly pedalNie.
Ze swoim wege chłopakiem .
![]()
Z drugim kutasem w gębie już całkowicie nic nie rozumiem.Tak myslalem ze to zwykly pedal
To co po go bierzesz do japy skoro nie masz podzielnosci uwagi?Z drugim kutasem w gębie już całkowicie nic nie rozumiem.
Bardziej zaloty.Dymy?
Małe poddymianieDymy?

Małe poddymianie![]()
Biorąc pod uwagę co pisali to już są na etapie kłótni kochankówBardziej zaloty.

Nie, ten jest bieżącyTo nie ten typ co właśnie zrezygnował?![]()
Zjebała! Gdyby w połowie powiedziała, że złapie go za torbę to chłop by miał cały mokry sweter…
A chuja tam, tępa leniwa szmata trafiła na nerda z zasadami.Zjebała! Gdyby w połowie powiedziała, że złapie go za torbę to chłop by miał cały mokry sweter…