Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale że ty Brutusie...Panie Cassiusku nie chcę być niemiły ale powinien Pan odpocząć na jakiś czas od tego działu. Jest jeszcze dział freak MMA niech ich tam Pan ponęka trochę postami
![]()

bo w końcu ktoś musi prowadzić tę kampanię bo kolega @Jeff chyba już nie wyrabia z tym 
Z brązu, wiadomo.Ciekawe co to za rzeźby?

Najlepsze d...Typowy użytkownik cohones to rucha najlepsze dupy 10x dziennie, zarabia +30k i napierdala się z rekinami.![]()

Zauważyliście jak ostatnio skraca się wyrażenia? Tak jak Twoje. A w angielskich komentarzach, np. na youtubie to już w ogóle, niby slang a tak naprawdę spłycanie językaO kurla co suchar xD
Najciekawsze jest to, że o ile się nie mylę, jedynym sposobem na to żebyście je zobaczyli jest abym albo ja albo @Baasteek podjechał tam, zrobił zdjęcia i wrzucił tu.

Tu trzeba zawołać forumowego eksperta.Najlepsze d...![]()
View attachment 77938
View attachment 77939
View attachment 77940
Głowa ich nie boli... szczególnie tej ostatniej d... (Cohonesiak mocno zajęty tutaj)
No i rekiny...
View attachment 77943
Zarobki w przeliczeniu na PLN...
View attachment 77945
O! Srający mężczyzna!Ależ właśnie tak właśnie wygląda oddolna inicjatywa na poziomie miasta czy gminy. Niestety aktywiści miejscy chcą maryjki a nie koksów z chujkami z gipsu, więc oświeceni demokraci robią raban. :)
View attachment 77947

fakt iż jedną z tych rzeźb można by spokojnie nazwać: "srający mężczyzna"
Tylko w wydaniu klasycznym (zdjęcie powyżej)
Pełna zgoda, ale mamy posłów, którzy nie robili i nie umieją nic, wieczni działacze jakiś fundacji albo organizacji, którzy pasożytują na systemie. Ktoś, kto uczciwie pracował albo miał biznes ma inne spojrzenie na pieniądze, wie ile trzeba się nachapać żeby mieć w ręce 5 tys. .Ale lepiej chyba jakby się nadal wykazywał w tym, niż by miał to robić jakiś były poseł... co nie ma fachu w rękach.
Bo w Polsce to jest już taki zawód politykPełna zgoda, ale mamy posłów, którzy nie robili i nie umieją nic, wieczni działacze jakiś fundacji albo organizacji, którzy pasożytują na systemie. Ktoś, kto uczciwie pracował albo miał biznes ma inne spojrzenie na pieniądze, wie ile trzeba się nachapać żeby mieć w ręce 5 tys. .
, najpierw działacz młodzieżówki, później radny, a na końcu poseł lub senator wielu kadencji oderwany od rzeczywistości...

Srający chłopek ze Świdnicy

Brutalny atak na ruchacza plastikowych dup i pogromcę dmuchanych rekinów @DrzewoNajlepsze d...![]()
View attachment 77938
View attachment 77939
View attachment 77940
Głowa ich nie boli... szczególnie tej ostatniej d... (Cohonesiak mocno zajęty tutaj)
No i rekiny...
View attachment 77943
Zarobki w przeliczeniu na PLN...
View attachment 77945

Jakich dup? Przecież to jajko jest, z otworkiem jak cipkaBrutalny atak na ruchacza plastikowych dup i pogromcę dmuchanych rekinów @Drzewo![]()

Jakich dup? Przecież to jajko jest, z otworkiem jak cipka
Są też z otworkiem jak dupa, ale to trzeba być już strasznym perwersem, a ja jestem klasyczny perwers, a właściwie może bardziej fetyszysta
Poza tym sztuczna to dodatek do normalnej, a w dodatku jak normalna jest w pobliżu a ja planuję testy sztucznej, to z miejsca się interesuje plus odpala zazdrość
W sumie muszę trzymać na podorędziu i w razie protestów czy wymówek zagram kartą sztucznej cipki, ciekawe...
Dzięki za pomoc mordo![]()
za długie, nie czytam.