Tanio skóry nie sprzedam

1694830884382.png

Panie Cassiusku nie chcę być niemiły ale powinien Pan odpocząć na jakiś czas od tego działu. Jest jeszcze dział freak MMA niech ich tam Pan ponęka trochę postami

close-door-the-office.gif
Ale że ty Brutusie... :hi:
będąc jednym z najbardziej tu aktywnych pod tym tematem :bye::wink:
:roberteyeblinking:
Freaków niestety nie oglądam i mało komentuję chyba że "zawalczą" jacyś sportowcy z innych dyscyplin jak Lisek, Świerszczu, Fonfara itp. A w dziale np. Sport gdy sporo nawet wrzucałem newsów, to był taki głos wołającego na puszczy...
:travolta:
Ale trochę kolega ma rację bo przez to zaniedbałem ostatnio dział Kobiety 18+...
cały tydzień bez wrzutki i dział stanął :confused::lol:
Na pocieszenie mam jeszcze kilka zaległych memów tutaj do wrzucenia i pewnie zrobię sobie tutaj przerwę, a kolega kiedy też tak zrobi... :wink: bo w końcu ktoś musi prowadzić tę kampanię bo kolega @Jeff chyba już nie wyrabia z tym :boss:

Ciekawe co to za rzeźby?

View attachment 77933
Najciekawsze jest to, że o ile się nie mylę, jedynym sposobem na to żebyście je zobaczyli jest abym albo ja albo @Baasteek podjechał tam, zrobił zdjęcia i wrzucił tu.
Jeśli to chodzi o rzeźby, o których myślę to pamiętam jest od zawsze, nigdy nikomu nie przeszkadzały a były takim znakiem charakterystycznym tego osiedla.
Ale widać ludziom od dobrobytu w dupach się przewraca, ale chuj, to ich osiedle. Gówno mnie to obchodzi.

Natomiast, nigdy o tym tak nie myślałem ale Cohones zmienia ludzi na zawsze, dopiero teraz dostrzegam fakt iż jedną z tych rzeźb można by spokojnie nazwać: "srający mężczyzna"

:homer:

Ciekawe co to za rzeźby?

View attachment 77933

Ależ właśnie tak właśnie wygląda oddolna inicjatywa na poziomie miasta czy gminy. Pomysł rzeźb mieszkańcom się nie podoba, wiec piszą do odpowiedniego organu. Niestety aktywiści miejscy chcą maryjki a nie koksów z chujkami z gipsu, więc oświeceni demokraci robią raban. :)

123-41-768x432.jpg

Last edited:
Ale lepiej chyba jakby się nadal wykazywał w tym, niż by miał to robić jakiś były poseł... co nie ma fachu w rękach.
Pełna zgoda, ale mamy posłów, którzy nie robili i nie umieją nic, wieczni działacze jakiś fundacji albo organizacji, którzy pasożytują na systemie. Ktoś, kto uczciwie pracował albo miał biznes ma inne spojrzenie na pieniądze, wie ile trzeba się nachapać żeby mieć w ręce 5 tys. .

Pełna zgoda, ale mamy posłów, którzy nie robili i nie umieją nic, wieczni działacze jakiś fundacji albo organizacji, którzy pasożytują na systemie. Ktoś, kto uczciwie pracował albo miał biznes ma inne spojrzenie na pieniądze, wie ile trzeba się nachapać żeby mieć w ręce 5 tys. .
Bo w Polsce to jest już taki zawód polityk:facepalm:, najpierw działacz młodzieżówki, później radny, a na końcu poseł lub senator wielu kadencji oderwany od rzeczywistości... :confused: :boss:

Brutalny atak na ruchacza plastikowych dup i pogromcę dmuchanych rekinów @Drzewo :lesnarhappy:
Jakich dup? Przecież to jajko jest, z otworkiem jak cipka ::fu::

Są też z otworkiem jak dupa, ale to trzeba być już strasznym perwersem, a ja jestem klasyczny perwers, a właściwie może bardziej fetyszysta:corn:

Poza tym sztuczna to dodatek do normalnej, a w dodatku jak normalna jest w pobliżu a ja planuję testy sztucznej, to z miejsca się interesuje plus odpala zazdrość :juanlaugh:

W sumie muszę trzymać na podorędziu i w razie protestów czy wymówek zagram kartą sztucznej cipki, ciekawe... :deniro:

Dzięki za pomoc mordo :waldeklaugh:

Jakich dup? Przecież to jajko jest, z otworkiem jak cipka ::fu::

Są też z otworkiem jak dupa, ale to trzeba być już strasznym perwersem, a ja jestem klasyczny perwers, a właściwie może bardziej fetyszysta:corn:

Poza tym sztuczna to dodatek do normalnej, a w dodatku jak normalna jest w pobliżu a ja planuję testy sztucznej, to z miejsca się interesuje plus odpala zazdrość :juanlaugh:

W sumie muszę trzymać na podorędziu i w razie protestów czy wymówek zagram kartą sztucznej cipki, ciekawe... :deniro:

Dzięki za pomoc mordo :waldeklaugh:
:blebleble: za długie, nie czytam. :beczka:

Back