Bezimienny
KSW Heavyweight
ale szkoda trochę człowieka: nie sprawdzasz internetu a nagle ludzie rozpoznają ciebie na ulicy i pytają kiedy podwyżka Panie Januszu

Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale szkoda trochę człowieka: nie sprawdzasz internetu a nagle ludzie rozpoznają ciebie na ulicy i pytają kiedy podwyżka Panie Januszu

2 tygodnie wakacji

No tak tylko on nie dostał 40 lat za ucieczkę, a za to, że od razu po niej dokonał włamania, groził bronią i więził kilka osób, a następnie ukradł i rozbił samochód. A siedział 7 lat za rozbój z pobiciem, zatem wyłapał recydywę. Jest niereformowalnym przygłupim socjopatą i powinni mu strzelić humanitarnie w łeb, ale wysłali go tylko na 40 lat w pasiaki.A to ja też tak mam. Babka mi nawet plecaka nie sprawdza, pyta się tylko czy drukować potwierdzenie i zaprasza ponowniejest Pan tu codziennie i Pan nie ma?"
Cholera.. Może coś jest nie takCodziennie jeżdżę po piwko na inną stacje. To pozwala pozostać animowym.A to ja też tak mam. Babka mi nawet plecaka nie sprawdza, pyta się tylko czy drukować potwierdzenie i zaprasza ponownieCholera.. Może coś jest nie tak
Ja byłem świeżo po przeprowadzce do Gliwic, a i tak długo nie minęło jak byłem z okolicznymi kasjerkami na cześćCodziennie jeżdżę po piwko na inną stacje. To pozwala pozostać a animowym.
Codziennie jeżdżę po piwko na inną stacje. To pozwala pozostać animowym.
Ja byłem świeżo po przeprowadzce do Gliwic, a i tak długo nie minęło jak byłem z okolicznymi kasjerkami na cześć
@Slavic Warriot w towarzystwie na spotkaniach AA?Weź nie przypominaj.Ale z drugiej strony tą historią bryluje w towarzystwie zawsze
![]()