GroszMC
Bellator Heavyweight
Tak, i przez to ten kolega co prowadził i już nie będzie prowadził, musiał pomoc klientowi skończyć co ta pani zaczęła…O co chodzi z tym "nie polecam tej pani"? Pan nie był zadowolony z świadczonych usług czy jak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, i przez to ten kolega co prowadził i już nie będzie prowadził, musiał pomoc klientowi skończyć co ta pani zaczęła…O co chodzi z tym "nie polecam tej pani"? Pan nie był zadowolony z świadczonych usług czy jak?

Nie mój mem także tego,
w sumie jakaś prawda jest tam napisana,
bo chłop kompletnie życia nie znał i mu podpalaną pizdą oczy zarosły. A to, jak się zachował w stosunku do własnej rodziny (dojąc benefity całe życie za racji wiadomej) świadczy tylko i wyłącznie o nim.

Po co ten kierowca podszedł tam do tylu? Zapytać czy im się nic nie stało…![]()
W komentarzach ludzie rozkminiają, że piesi mieli czerwone, ale auto na lewym pasie mimo tego się zatrzymało co skłoniło pieszego czy też pieszą do przejścia.Po co ten kierowca podszedł tam do tylu? Zapytać czy im się nic nie stało…![]()
Its a prank bro (ze strony tego kierowcy co się zatrzymał)W komentarzach ludzie rozkminiają, że piesi mieli czerwone, ale auto na lewym pasie mimo tego się zatrzymało co skłoniło pieszego czy też pieszą do przejścia.

Ciekawe jak było naprawdę. Równie dobrze może nie być tak jak to wygląda na pierwszy rzut oka.W komentarzach ludzie rozkminiają, że piesi mieli czerwone, ale auto na lewym pasie mimo tego się zatrzymało co skłoniło pieszego czy też pieszą do przejścia.
Skoczył, ale telemark markowany jak u Ammanna.Skoczył chociaż? Szkoda mi 25s życia żeby to oglądać.
Pierwszy wtargnął na przejście, a nie auto go zachęciło przez zatrzymanie.W komentarzach ludzie rozkminiają, że piesi mieli czerwone, ale auto na lewym pasie mimo tego się zatrzymało co skłoniło pieszego czy też pieszą do przejścia.
Jakby widły byly w barwach tęczy to by skakali jak lemingi w przepaść.Na widły powinni łapać, ciekawe czy by się odważył
![]()
Na bombe w dodatkuJakby widły byly w barwach tęczy to by skakali jak lemingi w przepaść.

Przeglądając net trafiłem właśnie na filmik z netu jak pytają takich nowoczesnych gówniarzy "z czego się robi rodzynki" i oni "to takie nasiona", "rodzynka to owoc co rośnie we Włoszech" itp.
Pierwszy wtargnął na przejście, a nie auto go zachęciło przez zatrzymanie.
Co to w tej Polandii się odjaniepawłuje?
Po co ten kierowca podszedł tam do tylu? Zapytać czy im się nic nie stało…![]()
Wiedziałem od razu.Jeżycowe pola
![]()