Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może akurat oni się identyfikowali jako czarni?Fake jak chuj z tym plecakiem, przecież nikt biały nie połasiłby się na coś takiego![]()
Może to był majkel dżekson.Fake jak chuj z tym plecakiem, przecież nikt biały nie połasiłby się na coś takiego![]()

Oddaj mi moje 3 minuty życiaSiedziałam rownież na pokoju "Grunge" właściciel "fir",był to pokój strasznie denny.Właściciel sam wprowadzał taką atmosferę,jakieś demony mu sie snią,walczy z nimi i caly czas tylko o demonach i jego nastrojach.Wszystko było do czasu kiedy na pokoju pojawił sie nick "Rokin",który początkowo rozlużniał atmosferę pokoju,witając się i miło zartując ze wszystkimi.Z nim się spotkałam dużo wcześniej na innym pokoju,miło nam sie rozmawiało,nawet co nie co opowiedział mnie o sobie,byliśmy jakby przyjaciółmi,ale wszystko do czasu.Pewnego dnia wchodząc na pokój przywitałam się z "Rokin" pocałunkiem,a on do mnie w ten sposób "kurwo,stara raszplo otoka,won z czata szmato".Trwało to tak kilka miesięcy dzień w dzień i ciagle te same wyzwiska,gdyż na normalną rozmowę nie było go stać...
Pewnego dnia gdy wszedł na pokój i znowu zaczął tę swoją wulgarną gadkę zastanawiałam się co nim kieruje,z dobrego,miłego chłopaka nagle stał sie tak wulgarnym i to miał być przyszły zakonnik kochający Boga i ludzi a zachowujący sie jak potwór.Szybko znalazłam rozwiązanie tej zagadki,okazało się,że "Rokin" siedział również na pokoju mego wroga "Piotra71" a pokój to "Poznań_i_okolice" tam miał sopa i rownież tam była co wieczorna nagonka na moją osobę.Stąd u niego się wzięła ta wrogość do mnie mimo że nic mu złego nie zrobiłam.Wzięłam się na sposób i gdy następnego dnia wszedł na czat zaczął wyzywać dałam mu pierwsze ostrzeżenie jak z tym nie skończy teraz sie śmiejesz a póżniej bedziesz płakać,on jeszcze dobitniej zaczął wyzywać od "suk,szmat i starej raszpli" więc dostał drugie ostrzeżęnie a on swoje nadal robił to dostał trzecie ostrzeżenie.Napisałam,że to już ostatnie ostrzeżenie żeby tego nie żałował,pożegnałam sie i wyszłam z czata,jednocześnie mając włączony podgląd pokoju.Siedziałam i czekałam na jego ruch.Po pewnym czasie od mego wyjścia z czata,"Rokin" napisał na pokoju do swego kolegi "czy chce zobaczyć zdjęcie starej raszpli" odpisał,że tak i wrzucił mu link z moim zdjęciem,ten oglądając napisał "właśnie takiej żony mu trzeba" i śmiech.Ten ruch "Rokin" przepełnil szalę goryczy,która we mnie sie burzyła od lat.Pomyślałam wtedy i to ma być zakonnik? w życiu.Musiałam coś z tym zrobic i zrobiłam.
Widząc co on pisał do kolegi i wiedząc,że to będzie się nadal ciągnęło z jego strony,napisalam na poczcie do jego Przeora Paulinów notatkę podając swój numer telefonu,aby się ze mna skontaktował i poszłam spać.Na odpowiedż nie trzeba było długo czekać,zaraz następnego dnia o godz.8.00 rano otrzymałam telefon od Przeora.Przedstawiłam sprawę z miejsca powiedział,że zna taką osobę,"on jest nienormalny,ma coś z glową",obiecał zająć się tą sprawą i wyjaśnić dlaczego tak się stało.Jenocześnie napisałam notatkę do Przeora Klasztoru na Jasnej Górze w Częstochowie,podając w załączeniu logi,ktorymi mnie wyzywał na czacie.To poskutkowało,tym,że następnego dnia wieczorem wchodząc na czat "ROKIN" nadal tak postępował w stosunku do mnie,a szczególnie na pokoju u "Piotra71",tam leciały wyzwiska w moim kierunku a wtórowali mu inne nicki."ROKIN" nie wiedząc o tym,że na pokoju siedzi jego Przeor pisał i wyzywał nadal,aż w pewnym momencie o godz.21.00 "ROKIN" zniknął z czata.Nikt z userów nie wiedział o co chodzi,tylko ja wiedziałam."ROKIN" nie było przez dwa dni na czacie,troche jakby odetchnęłam od tych wyzwisk.Wpadł jak burza w poniedziałek na pokoje,zaczął mnie się czepiać,co mu zrobiłam,iż został wywalony z lektoratu,nie będzie służył do Mszy św. i nie będzie czytał lekcji.Taki był koniec jego i w realu i na czacie.Pisząc o tym jeszcze trochę mnie wyzywał a póżniej zniknął na zawsze z czata.Zakończył się pewnien jego okres,wiem,że teraz pracuje jako ochroniarz w jednym z supermarketów w Toruniu.Nie utrzymuję z nim kontaktów bo i po co.![]()
Bałucka zwierzyna przy paśniku
Wiadomo, bo nawet byś nie dał rady uciec na tych bocianich nózkachTym tutaj na zdjęciu? Nigdy w życiu, oddaje swoje itemy bez walki i odchodzę w stronę zachodzącego słońca![]()

Bocianie nogi a twarde jak metalowe słupyWiadomo, bo nawet byś nie dał rady uciec na tych bocianich nózkach![]()

„Łódź szuka szczęścia w Poznaniu”

Scam, jak całe to manifestowanie sukcesu na tych spędach![]()
Leila: Ludzie pÅacÄ mi za to, że jestem. Life Balance Congress
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. AuÃerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Oraz oczekiwania vs rzeczywistość:
View attachment 71470View attachment 71471

o kurwa![]()
Leila: Ludzie pÅacÄ mi za to, że jestem. Life Balance Congress
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. AuÃerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Oraz oczekiwania vs rzeczywistość:
View attachment 71470View attachment 71471

Prawaczki jest smieszniej szkalowac, robia rownie glupie fikolki logiczne co lewaczki ale mysla ze sa nietykalne.E tam, Jest po dobrej stronie mocy, proszę się odpierdolić i szkalować lewaczki.