Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
(gif z ja pieeeeerdole)
No wiem czy było w newsach, ale to jest skóra w chuj, ten "poważny" boras, ten potężny gej, ten Arturo... Jaaaaaa pierdole

(gif z ja pieeeeerdole)
No wiem czy było w newsach, ale to jest skóra w chuj, ten "poważny" boras, ten potężny gej, ten Arturo... Jaaaaaa pierdole

(gif z ja pieeeeerdole)

nie wiem czy było, ale dla skośnego to tak jakby obiad zjeść

Odkorkowało się po dwóch garażach z biedryWow Andrzej musicie się tam czasami powstrzymać bo was zmiecie z planszy!![]()

Nic szczególnego. Normalny dzieńWow Andrzej musicie się tam czasami powstrzymać bo was zmiecie z planszy!![]()

(gif z ja pieeeeerdole)
Widzisz tych dwóch tytanów intelektu na jednym kadrze, samodzielnie to oglądasz i liczysz na współczucie?O kurwa, oddawaj za onkologa

(gif z ja pieeeeerdole)