Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W Danii na budowie widziałem malarki, dzwigaly drabiny i wiadra aż miłoGdzieś krąży wpis gościa który z urzędu pracy wziął kobiety na budowę, znaczy pośredniak mu wysyłał, co się tam to ja pierdole![]()
Oczywiście że istnieją kobiety wykonujące te zawody i sporo pewnie ma szkoły lub kursy w tym kierunku porobione, gość z mojego przykładu borykał się z tipsowanymi karynami, szplin-halinami co to w biurze tylko mogą i wiecznymi beneficjentkami mopsuW Danii na budowie widziałem malarki, dzwigaly drabiny i wiadra aż miło
Przecież on nigdy w życiu nawet ogłoszeń o prace nie przeglądał
Bebechy sprawdz XD
a tak powazniej to jest tam przycinka, ale leci dalej
A tu masz "podobne"
Ten to mial sporo szczescia
Kozak
Kirwa Panie Bogusiu, jak mnie zawsze śmieszy to żabsko

To jest nekroseksualna eksploracja międzygatunkowa ?
Może twój telefon wie ze brzydzisz się przemocą na kobietach! A jak pasierb dostaje to płynnie idzie?Wam to chodzi płynnie? U mnie przycina jak typ w pomarańczowym wyskakuje z za autobusu i chuj, pooglądane

W Polsce też bywająW Danii na budowie widziałem malarki, dzwigaly drabiny i wiadra aż miło
Drzewo, jego gadżet i sprzątaczka jak ich złapała.
Bo Polki też!W Polsce też bywają
I to żebyś wiedział jak! Na budowie akademika, o którym już tu kiedyś rozmawialiśmy, dwie laski z ramienia głównego wykonawcy zrobiły akcję alkomat. Budowa całkiem spora, pewnie ze 100 typa jak nic robi, w tym kupa ukrów. I co się okazało, jedyną osobą pod wpływem ( i to solidne 2 volty) była baba od posadzkarzyBo Polki też!

żonaDałbym duża kątowkę reczną. Nie waży 20kg ale ma 1800W i pięknie wykręca nadgarstki jak się tarcza zaklinuje.
Tak na poważnie to ze mną pracuje żona ale nie ma opcji żeby wykonywała cięższe prace. Nie ma czegoś takiego jak równouprawnienie w niektórych zawodach.
Balastek po 13h ‚szkoleń za free’
Balastek