Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Klatkuje, jak GTA 3 na moim starym Celeronie.Wam to chodzi płynnie? U mnie przycina jak typ w pomarańczowym wyskakuje z za autobusu i chuj, pooglądane
Bebechy sprawdz XDWam to chodzi płynnie? U mnie przycina jak typ w pomarańczowym wyskakuje z za autobusu i chuj, pooglądane
Kurwa, autopsja, miałem celke 633Klatkuje, jak GTA 3 na moim starym Celeronie.

![]()
Naked cleaner who earns thousands opens up about job and 'creepy' clients
(Warning: Nudity) Lottie Rae, 32, estimates she has earned a few thousands pounds since she took up her job as a naked cleaner as a way to earn some extra cash - and she's dealt with all sorts of clients sincewww.mirror.co.uk
A założysz się że natychmiast wytrze sobie mordę przepisami BHP że jej nie wolno więcej niż 20kgZapraszam do mnie do warsztatu. Na pierwszy ogień jutro muszę włożyć 2JZ do Lexusa. Waga 150kg sam słupek silnika bez osprzętu. Najlepiej jakiś babo-chłop to nie będę musiał rozkładać dźwigu warsztatowego. Później trzeba odkręcić tylny wózek napędu i zawieszenia. Pół dnia z palnikiem i przecinakiem to akurat robota dla pań.
Dałbym duża kątowkę reczną. Nie waży 20kg ale ma 1800W i pięknie wykręca nadgarstki jak się tarcza zaklinuje.A założysz się że natychmiast wytrze sobie mordę przepisami BHP że jej nie wolno więcej niż 20kg
Gdzieś krąży wpis gościa który z urzędu pracy wziął kobiety na budowę, znaczy pośredniak mu wysyłał, co się tam to ja pierdoleDałbym duża kątowkę reczną. Nie waży 20kg ale ma 1800W i pięknie wykręca nadgarstki jak się tarcza zaklinuje.
Tak na poważnie to ze mną pracuje żona ale nie ma opcj żeby wykonywała cięższe prace. Nie ma czegoś takiego jak równouprawnienie w niektórych zawodach.

Widziałem to. Niezły ubaw szkoda że za prywatne pieniądze.Gdzieś krąży wpis gościa który z urzędu pracy wziął kobiety na budowę, znaczy pośredniak mu wysyłał, co się tam to ja pierdole![]()