Tanio skóry nie sprzedam

dZxRIsJA7eqW1kqZYyE0uJjHeFqn4DZg.jpg

0Bs4QfZDJPe1n8Ery4LQRpguLSMj7nRI.jpg
R3mAALOAVwvhBKb0yxAFbyWiaFTEumXd.jpg

...pierwsze trzy na zdjęciu w ogóle się nie rozpędzają a czwarta mazda powoduje radość każdego dnia kiedy silnik nie jebnie. W tym filmie wynaleźli też 12 biegowe skrzynie biegów, supre turbo bez turbo i jette bez przednich hamulców. Mimo to łezka się w oku kręci.

Ale o co chodzi w tym memie?

Ale o co chodzi w tym memie?
Pierwszy screen jest z pierwszej części serii filmów Szybkich i Wściekłych, który był filmem o nielegalnych wyścigach i szybkich, wypasionych furach. Drugi screen jest z którejś z późniejszych części, gdzie jak widać nasi wyścigowcy zmienili się w superbohaterów i ścigają się już w kosmosie. Z tego co wiem to w innych częściach byli już nawet jacyś superżołnierze i wyścigach z łodzią podwodną.

Pierwszy screen jest z pierwszej części serii filmów Szybkich i Wściekłych, który był filmem o nielegalnych wyścigach i szybkich, wypasionych furach. Drugi screen jest z którejś z późniejszych części, gdzie jak widać nasi wyścigowcy zmienili się w superbohaterów i ścigają się już w kosmosie. Z tego co wiem to w innych częściach byli już nawet jacyś superżołnierze i wyścigach z łodzią podwodną.
Jeśli nie liczyć trzeciej części która była takim gównem że niektórzy wypierają jej istnienie (coś jak z mrocznym widmem w star wars) to po w miarę udanych 4 i 5 to dalej już leci gówno z ostatniego obrazka. Samochody latają, plywają ,skaczą z wieżowca do wieżowca latają też w kosmos i że spadochronem. Z głupiutkiego filmu dla fanów samochodów i wyścigów na światłach zrobiło się takie niestrawne nie wiadomo co.

Parę lat temu w pociągu nad morze jakaś babka próbowała mnie wciągnąć w jakieś takie gówno. Beka była jak tłumaczyła mi system premiowania, udawałem idiotę i mówię żeby mi to na papierze rozrysowała :jarolaugh:
Jak zapytałem co jej wyszło to taka zmieszana trochę "yyy... Trójkącik!"
Miałem podobną przygodę z moim kumplem, co właśnie się odezwał, że co to na mnie nie czeka w biznesie, jeśli tylko wejdę w taka piramidę. Najlepsze, że rozmowę prowadził ze mną jakiś, jego menago i tam czaruje mnie, że teraz szef zabiera do Dubaju najlepszych agentów z firmy, że będą latać helikopterami itp (helikoptery, to pewnie widzieli, jak ich szejkowie do sypialni wzięli :lol:) też mi całą ich jebną piramidę naszkicował, śmiech lepszy niż podczas oglądania Śmiechu warte z Panem Drozda. I chlop do mnie na koniec, że teraz mu firma Mercedesa S klasę kupuje, bo taki on jest mistrz sprzedawca. Gdy zapytałem jak wyglądają szczegóły tego Mercedesa, to chlop się zrobil czerwony i mówi, że leasing jest na niego i jak nie mam pytań to on, już będzie się zbierał, bo 10 osób chce wejść do piramidy :mjsmile::mjsmile::mjsmile:

Najlepsze, że rozmowę prowadził ze mną jakiś, jego menago i tam czaruje mnie, że teraz szef zabiera do Dubaju najlepszych agentów z firmy, że będą latać helikopterami itp
Kumpel opowiadał podobną przygodę z jakimś znajomym co się za kołczing brał. Wyszło na to że menago do dziś wisi mu 2,5k bo mu kołcz pożyczył (szef pożycza od ciebie na wyjazd na który sam cię wyciąga :lesnarhappy: )

Kumpel opowiadał podobną przygodę z jakimś znajomym co się za kołczing brał. Wyszło na to że menago do dziś wisi mu 2,5k bo mu kołcz pożyczył (szef pożycza od ciebie na wyjazd na który sam cię wyciąga :lesnarhappy: )
Bardzo bym chciał zrozumieć fenomen tego całego kołczingu, że płacisz np za weekend 6k i chłop przebrany za pancernika, lata po sali i wydziera papę: " KURWA, JEŚLI TERAZ NIE ZACZNIESZ REALIZOWAĆ MARZEŃ, TO JESTEŚ SZMATĄ!!!" :siara:

Bardzo bym chciał zrozumieć fenomen tego całego kołczingu, że płacisz np za weekend 6k i chłop przebrany za pancernika, lata po sali i wydziera papę: " KURWA, JEŚLI TERAZ NIE ZACZNIESZ REALIZOWAĆ MARZEŃ, TO JESTEŚ SZMATĄ!!!" :siara:
Bo ludzie lubią się oszukiwać, że coś robią ze swoim życiem. Więc chodzą na takie gówno i to dla nich zmiana.

Back