Risky
UFC Light Heavyweight
Zastanów się lepiej na jakie strony wchodziłeś że taka reklama została skierowana do Ciebie.View attachment 56281
Chyba algorytm im się przyciął, że taką reklamę dostałem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zastanów się lepiej na jakie strony wchodziłeś że taka reklama została skierowana do Ciebie.View attachment 56281
Mi tylko suple i gorące mamuśki pokazuje.View attachment 56281

o kurwa!
to nie sa moje wrzutkiZ folderu "Fejki małe i duże"

W weekend byłem w Poznaniu. To pewnie tam się o lewactwo otarłemZastanów się lepiej na jakie strony wchodziłeś że taka reklama została skierowana do Ciebie.
Pamiętaj wyłączac lokalizację albo w ogóle telefon w stolicy Wlkp. Nie będzie problemu z takim kontentem podsuwanym przez Google.W weekend byłem w Poznaniu. To pewnie tam się o lewactwo otarłem

Macie mnie. Po 5 latach małżeństwa okazałem się pedałolezbijką. Co dzieci powiedzą? I jakiego słowa uczyć to młodsze? Mata albo Tatama?Pamiętaj wyłączac lokalizację albo w ogóle telefon w stolicy Wlkp. Nie będzie problemu z takim kontentem podsuwanym przez Google.
Edit: kogo chcesz oszukać ?![]()
A co na to Twój mąż?Macie mnie. Po 5 latach małżeństwa okazałem się pedałolezbijką. Co dzieci powiedzą? I jakiego słowa uczyć to młodsze? Mata albo Tatama?
Na polską armię by wystarczyło

Macie mnie. Po 5 latach małżeństwa okazałem się pedałolezbijką.Co dzieci powiedzą? I jakiego słowa uczyć to młodsze? Mata albo Tatama?

Tak to jest jak się wzywa osiedlowy monitoring na świadka