Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szacunek, co odjebała dziewczyna- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com

Marcin załapał, widownia... jak to widownia, "chuj ci w dupe", "jebać konkubentów" to by zrozumiałaNajlepsze jest to, że żaden z nich tego nie skumał![]()

właśnie tak działa dobry trening xD
Idealna robota dla cwaniaczkow I kretaczy. A jak coś wypłynie inne kurwy zatuszuja...
https://wiadomosci.onet.pl/lublin/i...racje-a-potem-w-hotelu-straszyl-gosci/pdm0qbq

nie wiem gdzie to dać

to ona ma już mocno namieszeneZacząłem to czytać ale zaraz przestałem. Tendencyjność bije po oczach. Szkoda czasu. Chciał ostrą szmulę to ma.to ona ma już mocno namieszene
Widziałeś jak ta ostra szmula teraz wygląda? Karyna w chujZacząłem to czytać ale zaraz przestałem. Tendencyjność bije po oczach. Szkoda czasu. Chciał ostrą szmulę to ma.
Nie widziałem. Nie chcę widziećWidziałeś jak ta ostra szmula teraz wygląda? Karyna w chuj