Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tak to jest jak jest się najgłupszą, najbrzydszą i najmniej utalentowaną z rodzeństwa. Kierunek SJW i może kaska za darmo wpadnie. Tępa dzida. Niech wypierdala na kasę do biedry.
Robienie warkoczyków i dredów to rasistowskie zapożyczanie z czarnej kultury?
To na logikę czarni w cholerę zapożyczają od białych i nie oddają im z tego tytułu hołdu.
Przecież zawsze mogą zamienić spodnie na kolorowe piżamy a samochody na wielbłądy.
Szkoda że siostra Izu spała na lekcjach historii, nie wie co to filozofia, jakie są źródła demokracji, wtedy może nie zadawałaby idiotycznych pytań czy jest jakaś biała kultura i nie pierdolił@by tych dramatycznych bzdur.
Takie bzdury to widziałem w amerykańskiej telewizji a nie u nas. I to jeszcze siostra Izu- chłop ogarnięty i taką siostrę mieć ograniczoną..
Robienie warkoczyków i dredów to rasistowskie zapożyczanie z czarnej kultury?
To na logikę czarni w cholerę zapożyczają od białych i nie oddają im z tego tytułu hołdu.
Przecież zawsze mogą zamienić spodnie na kolorowe piżamy a samochody na wielbłądy.
Szkoda że siostra Izu spała na lekcjach historii, nie wie co to filozofia, jakie są źródła demokracji, wtedy może nie zadawałaby idiotycznych pytań czy jest jakaś biała kultura i nie pierdolił@by tych dramatycznych bzdur.
Tak to jest jak jest się najgłupszą, najbrzydszą i najmniej utalentowaną z rodzeństwa. Kierunek SJW i może kaska za darmo wpadnie. Tępa dzida. Niech wypierdala na kasę do biedry.

Jeszcze trochę popierdoli i się wypierdoliTo teraz ja:
Póki co, to rodzina Ugonoh (ojciec) przyjechała z Afryki i kolonizuje Polskę więc nie wiem co ona pierdoli![]()

Solidna dawka raka

Zabić to kurwa!
Gdzie są rodzice z potężnym kablem od prodiża?
Swiezak 
Spodziewałem się Zbyszka w 5 minut max.Swiezak
Ja jebie XD
Dawno tv nie oglądałem ale widzę ze jest w pytę :)