szplin
Vale Tudo Open
jaKto się nigdy nie nafurał koksem i zapił wódą i nie pląsał do Zenka Martyniuka!
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jaKto się nigdy nie nafurał koksem i zapił wódą i nie pląsał do Zenka Martyniuka!
![]()
![]()
I ja
Jest jest...Bo nie ma tyle koksu i tyle wódki
![]()

Ale tylko pilsTy patriotycznie i lokalnie krajówa i zimny lech ?
![]()

Ja tak samo.I ja

Ja teżJa tak samo.![]()
ja też nie...
„Kilka dni temu użytkowniczka Tik Tok…” na tym zakończyłem lekturęMałpka nałożyła na włosy super-glue w ramach "eksperymentu". Teraz nosi na głowie wbudowany hełm.
![]()
Dziewczyna zastosowała super glue zamiast lakieru. Cały świat próbuje ją uratować
Użycie kleju do stylizacji włosów zakończyło się tragedią - fryzura dziewczyny zamieniła się w nieusuwalny hełm. To stało się początkiem historii, w której uczestniczą już miliony ludzi.Kilka dni temu użytkowniczka TikTok o imieniu Tessica Brown, zarejestrowana w sieci pod pseudonimem...planetalife.com
Nawet mi przez myśl nie przeszło że mogła to zrobić świadomie. Spodziewałem się że myła włosy, brakło szamponu i z półzamknietymi oczyma wzięła nie tą butelkę co trzeba z szafki. Głupota ludzka nie zna jednak granicMałpka nałożyła na włosy super-glue w ramach "eksperymentu". Teraz nosi na głowie wbudowany hełm.
![]()
Dziewczyna zastosowała super glue zamiast lakieru. Cały świat próbuje ją uratować
Użycie kleju do stylizacji włosów zakończyło się tragedią - fryzura dziewczyny zamieniła się w nieusuwalny hełm. To stało się początkiem historii, w której uczestniczą już miliony ludzi.Kilka dni temu użytkowniczka TikTok o imieniu Tessica Brown, zarejestrowana w sieci pod pseudonimem...planetalife.com
Głupota ludzka nie zna jednak granic

Nawet mi przez myśl nie przeszło że mogła to zrobić świadomie. Spodziewałem się że myła włosy, brakło szamponu i z półzamknietymi oczyma wzięła nie tą butelkę co trzeba z szafki. Głupota ludzka nie zna jednak granic
ale zbiórka na gofoundme musi byćNawet mi przez myśl nie przeszło że mogła to zrobić świadomie. Spodziewałem się że myła włosy, brakło szamponu i z półzamknietymi oczyma wzięła nie tą butelkę co trzeba z szafki. Głupota ludzka nie zna jednak granic

Czyli produkt był użyty zgodnie z przeznaczeniem.tzw. pułapka na gorylicę
![]()
Nie ma emotki z rzyganiem w antylajkach
Wiemy, dziewczyny, oj wiemy