flyingleb
EFC Africa Middleweight
Niby ta, ale brakuje centrali, która zarządza szabas gojami z Brukseli i Waszyngtonu.Jak nie, jak tak? Usrael i Unia Jewropejska.
#Tytekwruć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niby ta, ale brakuje centrali, która zarządza szabas gojami z Brukseli i Waszyngtonu.Jak nie, jak tak? Usrael i Unia Jewropejska.
#Tytekwruć
Szwabski pies. Nasz musi koty gonić.
Przepowiednia Stonogiasza
To fajnie masz

No u mnie w osiedlowych sklepach są wywieszki "brak lodów ekipy". Nie rozumiem tego fenomenu.Ostatnia plaga w sklepach spożywczych
View attachment 20426
Wczoraj byłem se kupić wieczorem jakieś piwko do meczu i jakiś bombel którego matka autem podwiozła wszedł do sklepu i tylko: "są lody ekipy?!". Nie ma. Potem babeczka ze sklepu mi mówi, widział pan? Tak codziennie jest dla jakiegoś gówno loda za 5 zł xD do tego to wyglądało jakby młody z matką jeździł po okolicy i szukał tych lodów, wtf
Ostatnia plaga w sklepach spożywczych
View attachment 20426
Wczoraj byłem se kupić wieczorem jakieś piwko do meczu i jakiś bombel którego matka autem podwiozła wszedł do sklepu i tylko: "są lody ekipy?!". Nie ma. Potem babeczka ze sklepu mi mówi, widział pan? Tak codziennie jest dla jakiegoś gówno loda za 5 zł xD do tego to wyglądało jakby młody z matką jeździł po okolicy i szukał tych lodów, wtf
To ponoć polega na tym, że dzieciaki wrzucają zdjęcia z lodami na socialmedia i odpowiednio to tagują dzięki czemu mają szansę na polubienie od kogoś z tych patostreamerów czym potem mogą poszpanować przed innymi dzieciakami. W sumie nieźle to sobie wymyślili - promocja, która nakręca sprzedaż która nakręca promocję.No u mnie w osiedlowych sklepach są wywieszki "brak lodów ekipy". Nie rozumiem tego fenomenu.
Co to jest ta "ekipa", kurwa jego mać!?
Już chyba wolałem jak moje rówieśniczki się jarały Bieberem te 11 lat temu....