D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak najszybciej nauczyć się tańczyć techno?
Plus za akcje
Plus za akcje
Plus za akcje
Właśnie chciałem to wstawić :D
Dobrą mają tę policję w Holandii.
Plus za akcje
Plus za akcje

W Niemczech jest taki test sprawnościowy, że jak mistrz Niemiec w piecioboju do niego podszedł, bo chciał sprawdzić czy plotki są prawdziwe, to ledwo go zdał. Wiadomo, że ci starsi to grubasy ale młodzi policjanci lub ci co pracują w terenie to w większości duże wysportowane chłopyWszędzie taka jest. Mój przyjaciel starał się do policji. Chłop jak dąb, napierdalać się potrafi, sprawny też jest bardzo dobrze. Poszedłem z nim na testową sprawnościówkę poobserwować, ja bym tam upierdolił 80% z nich, bo większość nawet burpess/sprawl przerastał i umierali podczas rozgrzewki takiej, którą wypada zrobić przed siłownią w dniu, kiedy robisz tylko mięśnie ramion. A on mówi, że 60-70% z nich zdało ten test.... Aż się przypominaja filmiki, gdy dwójka policjantów nie może obezwładnić jednego patusa pomimo, iż napierdalają paralizatorami w niego.
Ale w sumie w porównaniu z resztą Europy Zachodniej i tak mamy sprawną policję...
Nie chce mi się w to wierzyćW Niemczech jest taki test sprawnościowy, że jak mistrz Niemiec w piecioboju do niego podszedł, bo chciał sprawdzić czy plotki są prawdziwe, to ledwo go zdał. Wiadomo, że ci starsi to grubasy ale młodzi policjanci lub ci co pracują w terenie to w większości duże wysportowane chłopy
Na fejsraku oczywiście pojawiło się też parę komentarzy, że są z typa dumni, że odważny, bo się postawił itd.I takie bydło potem robi opinie o wszystkich Polakach. Co za śmieć.

tutaj piszą, że obniżają wymagania na rekrutacji bo nie ma chętnych ( są za to chętni z "Arab mafia" ):W Niemczech jest taki test sprawnościowy, że jak mistrz Niemiec w piecioboju do niego podszedł, bo chciał sprawdzić czy plotki są prawdziwe, to ledwo go zdał. Wiadomo, że ci starsi to grubasy ale młodzi policjanci lub ci co pracują w terenie to w większości duże wysportowane chłopy
Nie chce mi się w to wierzyć
No ja bylem rok i mam inne zdaniea ja jestem w stanie uwierzyć. Jak byłem pół roku w Niemczech to tam każdy uprawia sport , od 3 do 90 lat . No kurwa ile razy widzieliście np 80letnia babcie na basenie tam norma