Ja to tak w sumie bez wiekszej rozkminy dalem :)Od jutra mam multisporta aktywnego,będę mniej obecnyA na marginesie - ilu tych gości jest zadowolonych, że "wygrało"...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja to tak w sumie bez wiekszej rozkminy dalem :)Od jutra mam multisporta aktywnego,będę mniej obecnyA na marginesie - ilu tych gości jest zadowolonych, że "wygrało"...
![]()
A nie rusza cie wschód słońca we właściwym stanie w pięknym miejscu z poczuciem ze wszystko jest tak jak powinno być?Uczucia,buahahaha - jestem Aspergerem i uczucia to dla mnie dziwna sprawa![]()
Hehehe,to dziwna sprawa. To nie znaczy,że nie czuję, mam po prostu zaburzone procesowanie uczuć. A wschody tego typu lubię. Zachody zresztą teżA nie rusza cie wschód słońca we właściwym stanie w pięknym miejscu z poczuciem ze wszystko jest tak jak powinno być?

Front na klatę, a później latające kolano. #tylkobogwybaczaWzywam wszystkich rycerzy honoru ! :)
moim zdaniem w pysk jej się należy jak ta lala
Front na klatę, a później latające kolano. #tylkobogwybacza

ja tam lubię takie temperamentneTak jak uważam, że dziewczynie można na trochę więcej pozwolić i podnoszenie ręki jest po prostu chamskie i patolskie, tak w takiej sytuacji wstał bym i wykurwił z bani centralnie w kinol.

Każdy lubi co innego. Mnie to akurat zniesmacza.ja tam lubię takie temperamentne![]()
dopóki nie jest się po stronie obrywającej te bułeczki, co?ja tam lubię takie temperamentne![]()

ja może trochę skrzywiony jestem, bo mogłoby mnie to jeszcze podkręcićdopóki nie jest się po stronie obrywającej te bułeczki, co?
![]()

Na dłuższą metę nie polecam, miałem taką krewką wojowniczkę, po czasie masz ochotę jej oddać i to wtedy przestaje to bawić a zaczyna sprawiać ogromny problem, jak jebniesz to spodziewaj się pozwu, niebieskiej karty i takie tam.ja może trochę skrzywiony jestem, bo mogłoby mnie to jeszcze podkręcić![]()