Tanio skóry nie sprzedam

No i przy tylu zawodnikach jakich w życiu widziałem w walce miałbym pamiętać jego niby? Nie żartuj nawet :) To nie początki tego sportu już, zawodników, których nazwiska i w akcji widziałem było tysiące.

Jaki to ma związek z tym, że zachował się na ważeniu jak pedał, gdy powinien myśleć o obiciu rywala w kolejnym dniu.
Bardziej szanuje tych co nie wytrzymają napięcia i jebną rywalowi niż go całują w usta. Sorry, moje zdanie i mam do niego prawo :)

12932845_856674957775286_1509602905486236758_n.jpg

No bo jest. Co mu mogą zrobić? Tym bardziej jak jest niepoczytalny.
Zamknąć w specjalnym ośrodku? Nie wiem.
Chyba jest jakieś miejsce dla niepoczytalnych. Wysłać takiego gościa na badania i lekarz powinien stwierdzić, że gość może być niebezpieczny. Ale gdzie tam, w Polsce trzeba poczekać aż komuś stanie się krzywda.

Zamknąć w specjalnym ośrodku? Nie wiem.
Chyba jest jakieś miejsce dla niepoczytalnych. Wysłać takiego gościa na badania i lekarz powinien stwierdzić, że gość może być niebezpieczny. Ale gdzie tam, w Polsce trzeba poczekać aż komuś stanie się krzywda.
Wiadomo, że odizolować. Tylko, czy jest jakaś podstawa prawna, żeby to zrobić w tym przypadku. @Born2kill pewnie by mu wjebał tulipana w grdykę :rofl:

Back