Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa, Jurek trzymaj![]()

Wypierdalać z tym do podludzi!
Ocieplanie wizerunku murzynów ci pasuje? Czekaj aż murzyn ci zagrzeje kołderkę żeby żonie nie było zimno...![]()

Zluzuj gumę w majtach, ty mi życia nie będziesz układałWypierdalać z tym do podludzi!
Ocieplanie wizerunku murzynów ci pasuje? Czekaj aż murzyn ci zagrzeje kołderkę żeby żonie nie było zimno...![]()

Jak wróci z dziupli to sie podpisze że towar wydano@Bambo poka certyfikat![]()

Wypierdalać z tym do podludzi!
Rasizm powinien być nowym przedmiotem w szkołach
to tylko zależy od tego ile klamerek zostało w koszyczku
Nie ja? Dobra, spoko, Makumba już ci tak życie ułoży, że się kurwa nawet nie zdziwisz, bo nie zdążysz.Zluzuj gumę w majtach, ty mi życia nie będziesz układał![]()

Idź sprawdź czy się czasem w worze nie zaplątałeśNie ja? Dobra, spoko, Makumba już ci tak życie ułoży, że się kurwa nawet nie zdziwisz, bo nie zdążysz.![]()

Kurwa, Jurek trzymaj![]()
To tak się da? Ja zawsze rower zarzucam na plecy i spierdalam.Szkolenie na złodzieja rowerów![]()

I tym właśnie psujesz reputacje czarnuchom bo wtedy biali myślą że dostałeś garba od uczciwej pracyTo tak się da? Ja zawsze rower zarzucam na plecy i spierdalam.![]()
uczciwej pracy