D
Deleted member 13171
Guest
było jarane, tzn. nie było, ale mnie poniosło, tylko że te patenty działają choć wydają się irracjonalne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko dwóch było poszukiwanych a jeden pijany.
Kto nie robił na budowie, nie zna kurwa życiaO kurwa, chyba mam flashbacki
View attachment 108283
Parę dni temu pisałem tu na forum jakie tam się akcje odpierdalały, i to było właśnie we WrocławiuKto nie robił na budowie, nie zna kurwa życia

View attachment 108288Jebane kieleckie przeprowadzają ataki terorystyczne na transporty zlota.
@siwy żyjesz tam?

Podobno wezwali oddział ,specjalny’ z wrocka na czele z balastkiem, żeby zaczęli zlizywać to guwno z jezdni bo strażacy się boją!View attachment 108288Jebane kieleckie przeprowadzają ataki terorystyczne na transporty zlota.
@siwy żyjesz tam?

Wtedy byłbyś Rambo, Bambo?Dokładnie tak powstało moje konto n cohones po pożarze serwerów.
A trzeba było wrzucić "R".![]()
Widzę że szambo wylałoView attachment 108288Jebane kieleckie przeprowadzają ataki terorystyczne na transporty zlota.
@siwy żyjesz tam?
Szkoda drogi. Teraz trzeba będzie zrywać, odkazić glebę i kłaść nowąView attachment 108288Jebane kieleckie przeprowadzają ataki terorystyczne na transporty zlota.
@siwy żyjesz tam?