Tanio skóry nie sprzedam

Zdążyłem usunąć zanim napisałeś, więc się nie liczy. Refleks szachisty Cię załatwił :bleed:
A ja napisałem i się cofnąłem,żeby sprawdzić,czy było i było,więc napisałem,byłem szybszy,szach mat.
Ale niech Ci będzie,odpuszczam Ci ze względu, że olałeś "kolegów" z Sanoka tak samo jak ja w zeszły weekend przejeżdżając przed ich oknami.

GXM7uURWgAAhSpu.jpg

A ja napisałem i się cofnąłem,żeby sprawdzić,czy było i było,więc napisałem,byłem szybszy,szach mat.
Ale niech Ci będzie,odpuszczam Ci ze względu, że olałeś "kolegów" z Sanoka tak samo jak ja w zeszły weekend przejeżdżając przed ich oknami.
Ciebie i tak nikt nie zapraszał

znalazłem idealne dwa teksty na eleganckie i nielegancjie jeśli ktoś nie ma dystansu

hej, pięknie wygłasza
- dziekuje
- jak masz na imię, tutaj kulturka
można prosić o twojego instagrama?

hej brzydulo, tutaj różne reakcje, ale jeśli jakąś ma dystans i rzuci fajna riposta to fajnie

Tanio Skóry nie Sprzedamy

nie jest trudno, trochę pewności siebie, śmiałość siebie, przecież jesteśmy alfa

:dont_be_scared:

znalazłem idealne dwa teksty na eleganckie i nielegancjie jeśli ktoś nie ma dystansu

hej, pięknie wygłasza
- dziekuje
- jak masz na imię, tutaj kulturka
można prosić o twojego instagrama?

hej brzydulo, tutaj różne reakcje, ale jeśli jakąś ma dystans i rzuci fajna riposta to fajnie

Tanio Skóry nie Sprzedamy

nie jest trudno, trochę pewności siebie, śmiałość siebie, przecież jesteśmy alfa

:dont_be_scared:
:eddieconspiracy:

Back