szplin
Vale Tudo Open
Duża wiedza w temacieNie siła lecz technika robi z ciebie zawodnika. Lejesz w tyłek i wchodzisz z trzecią falą![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Duża wiedza w temacieNie siła lecz technika robi z ciebie zawodnika. Lejesz w tyłek i wchodzisz z trzecią falą![]()

Lepiej to niż w Poznaniu zbłądzić po nocyDuża wiedza w temacie![]()

W klubach wołają na niego serferNiejedną walkę z falami stoczył
![]()

Spokojnie, chinole do perfekcji opracowali produkcję syntetyków i już pewnie mają taki zapas karfentanylu, aby całą populację zabić kilkaset razy.Nic dziwnego, na prawie całym świecie maki mają te alkaloidy. Przez falę ćpuństwa w czasie komuny (żłote czasy kompotu) wyhodowano specjalną odmianę bez morfiny, kodeiny i nie tylko.
Nie tylko chinole, ogólnie produkcja opioidów nie jest jakoś mega skomplikowana. Farmacja to pewnie jest w top 5 przemysłów światowych (jak nie w top3)Spokojnie, chinole do perfekcji opracowali produkcję syntetyków i już pewnie mają taki zapas karfentanylu, aby całą populację zabić kilkaset razy.
To oczywiste, ale inną kwestią jest etyka chinoli w przeciwieństwie do 'zachodnich' firm. W czasach drugiej fali dopalaczy to właśnie z chin był główny tranzyt - rodzynki w postaci furanylfentanylu i u-47700.Nie tylko chinole, ogólnie produkcja opioidów nie jest jakoś mega skomplikowana. Farmacja to pewnie jest w top 5 przemysłów światowych (jak nie w top3)
Też jebłem jak zobaczyłem.Leżę![]()

A jak polskie rege to od razu odpadają
Nie zapomnę jak babci mojego kumpla przez noc zniknął prawie hektar makuNie tylko chinole, ogólnie produkcja opioidów nie jest jakoś mega skomplikowana. Farmacja to pewnie jest w top 5 przemysłów światowych (jak nie w top3)
A co do poprzedniego posta, płukanki z maku czeskiego były modne za moich małolackich czasów. Raz nawet byłem w Czechach na makach, wieźliśmy pkp we dwóch dwa duże plecaki słomy makowej na handel, małolaci po 16 lat, eh to była adrenalina
babcia kumpla, ktoś, no ciekawe ktoNie zapomnę jak babci mojego kumpla przez noc zniknął prawie hektar maku
Jeszcze gowniarz bylem to nawet nie rozumiałem czemu ktos go zajebał

babcia kumpla, ktoś, no ciekawe kto
![]()

Skąd znam tą starszą panią? Kto to?
obrzydliwą kategorie filmów oglądaszSkąd znam tą starszą panią? Kto to?

Ta na górze to chyba ta co walczyła w boksie na olimpiadzie z chłopem, a ta druga to chyba matka biedronia.Skąd znam tą starszą panią? Kto to?
Skąd znam tą starszą panią? Kto to?
Ta na górze to chyba ta co walczyła w boksie na olimpiadzie z chłopem, a ta druga to chyba matka biedronia.
Obydwie dostały wpierdol od "mężczyzny".