Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa,używałem u ojca na warsztacie takiej wiertarki wiele razy,dobrze,że na stojaku była zamontowana,bo przebicie miała konkretne
A do tego ręce by powykręcała i z zębami porządek zrobiłaKurwa,używałem u ojca na warsztacie takiej wiertarki wiele razy,dobrze,że na stojaku była zamontowana,bo przebicie miała konkretne
Mam jako mieszadło, bo od dobrych 20 lat nie ma opcji żeby futerko rozkręcić i świderek wyjąć. Wiadro wykręci, ręce połamie, przewód rozerwie a się jebana nie zatrzyma.
Trochę przesadził z jakością
Najlepsze jest powiedzenie że stary chłop nigdy nie będzie tak stary jak stara baba i dużo w tym prawdy bo młode nakładają na morde te tapety a to kupa chemii która szkodzi skórze, już nie gadam nawet o tych botoksach, warach obciągarach itd. przez to laska 30 lat wygląda jak zmęczona życiem 50 podczas gdy facet który wyciera pysk tym ręcznikiem którym wcześniej wycierał jajca i raz na jakiś czas nałoży jakiś najtańszy krem nawilżający dla dzieci który nie jest tak szkodliwy jak te drogie kosmetyki mając 50 wygląda na 30 i niejedna zawistna która mając 20 kilka lat będąc kurwiszonem z niewiadomo mniemaniem o sobie po 30 skoczyła by temu zadbanemu niskiemu zakolakowi z ciałem spartanina na kutocza że ze tego spawania by aż iskry szły no ale ten facet już takiego obrzydliwego piździska nie będzie chciał
Jeśli Marylcia jest aktywna w kwietniu to na sto procent siadła kryogenika
Live z Filadelfii
Zawsze mnie to rozpierdalało. Rozumiem jarać, sam paliłem kiedyś, szczura zapodać albo pigułe ale walenie w kabel i doprowadzenie się do takiego stanu...-dodają sobie do heroiny środek na uspokojenie koni żeby podbić sobie bombe dlatego zachowują się jak zombie i są w stanie stać powykręcani w jednej pozycji cały dzień
-średnia życia ćpuna w tym mieście od momentu trafienia na ulice to 15 miesięcy dlatego władze wolą żeby sami wyzdychali
Zawsze mnie to rozpierdalało. Rozumiem jarać, sam paliłem kiedyś, szczura zapodać albo pigułe ale walenie w kabel i doprowadzenie się do takiego stanu...