Jawor
Bellator Bantamweight
Nie chciałoby mi się tego sprawdzać.![]()
Dobrze że chciało się skomentować.

Sprawdzenie zajęło mniej niż minutę, bez wydania negatywnego komentarza o osobach na nagraniu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie chciałoby mi się tego sprawdzać.![]()

Napisanie komentarza 5 sekund.Sprawdzenie zajęło mniej niż minutę
Będą musiały z tym teraz jakoś żyć.bez wydania negatywnego komentarza o osobach na nagraniu.

Komentarz pod nagraniem.
Wystarczy dobrze opisać nagranie i wystarczy.
![]()

Tyle jest skur... na świecie że trudno nie wziąć tego na poważnie. Tym bardziej że w krajach muzułmańskich, afrykańskich czy ameryki południowej nie takie rzeczy się dziejąDzięki, ja już stary to się dałem nabrać![]()

Dzięki, ja już stary to się dałem nabrać![]()

Napisanie komentarza 5 sekund.
Będą musiały z tym teraz jakoś żyć.![]()

Jest czarny, czy trzeba czegoś więcej?Czym użytkownik @Bambo zawinił?

No to po chuj wrzucasz coś takiego, miało być śmieszne bo nie wiem?
Tak oczywiście możesz teraz zgrywać pajaca, dobrze Ci to wychodzi.![]()

Nie strasz go bo nie zdąży za garaż

Soplem mikroajsa ją przedziurawił
A mnie już to wkurwia powoli i UOKiK powinien się tym zająć i zakazać robienia tym starszym ludziom wody z mózgu, ile osób musi podpisać jakąś petycje czy cos żeby ktoś się tym zajął o najlepiej tego zakazał? Chodzi mi konkretnie o te pseudorywalizacje Lidl Biedronka.
Wystarczy, że zgłosisz tych śmieci!A mnie już to wkurwia powoli i UOKiK powinien się tym zająć i zakazać robienia tym starszym ludziom wody z mózgu, ile osób musi podpisać jakąś petycje czy cos żeby ktoś się tym zajął o najlepiej tego zakazał? Chodzi mi konkretnie o te pseudorywalizacje Lidl Biedronka.
Samo się chyba nie zrobiłoWystarczy, że zgłosisz tych śmieci!
A to nie jest jakaś „współpraca”? Bo dziwi mnie to, że porównują się tylko nawzajem, a nie do innych sklepów.A mnie już to wkurwia powoli i UOKiK powinien się tym zająć i zakazać robienia tym starszym ludziom wody z mózgu, ile osób musi podpisać jakąś petycje czy cos żeby ktoś się tym zajął o najlepiej tego zakazał? Chodzi mi konkretnie o te pseudorywalizacje Lidl Biedronka.
Ma zostać astronautą?

Wydaje mi się że tak, ze specjalnie robią ludziom wodę z mózgu, zauważ że oni często mają promocje na te same warzywa dzień po dniu, typu papryka w Biedronce poniedziałek-wtorek taniej, a co nie zejdzie go uwaga uwaga, do Lidla wjeżdża promocja papryki na środa - czwartek, nie przegap! ;)A to nie jest jakaś „współpraca”? Bo dziwi mnie to, że porównują się tylko nawzajem, a nie do innych sklepów.
Kiedyś zresztą były te porównywania koszyków, który sklep najtańszy, a teraz poszli grubiej.