ALRI
BAMMA Featherweight
Niefortunnie mieszka gdzieś w mojej okolicy, kilka razy było mi dane wlec się samochodem za nim. Pierwszy raz chyba dwa lata temu gdy wracałem z pracy w Rybniku.Znajomy znajomego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niefortunnie mieszka gdzieś w mojej okolicy, kilka razy było mi dane wlec się samochodem za nim. Pierwszy raz chyba dwa lata temu gdy wracałem z pracy w Rybniku.Znajomy znajomego?
Było pomoc to by szybciej było! :)Niefortunnie mieszka gdzieś w mojej okolicy, kilka razy było mi dane wlec się samochodem za nim. Pierwszy raz chyba dwa lata temu gdy wracałem z pracy w Rybniku.
Balastek to tak naprawdę stipe????
Młody gość niby biedą się tłumaczy, wcześniej była jakaś afera, że kradzione drzewo woził. Gość się nie pierdoli bo trzaska dystanse 30 km wojewódzkimi drogami, a nawet szybkiego ruchu. Sam jestem ciekaw ile razy go policja zatrzymała. Ale srogi idiota z niego.Było pomoc to by szybciej było! :)
To jakiś leśny człek czy ki huj?
Ciekawe ile już mandatów mu najebali?
Tak i nawet te same kobiety.To są te same zdjęcia
Kwestia ile się wypiło…Tak i nawet te same kobiety.
Bo wszystkie patusy gangusy wyjechały za chlebemPolski zascianek
Im bardziej kolor jest czerwony, tym miasto jest niebezpieczniejsze
View attachment 60191
![]()
Oto najniebezpieczniejsze miasta Europy. Polska "zieloną wyspą"
Polskie miasta są wyjątkowo bezpieczne – wynika z najnowszego raportu serwisu Numbeo. Mogą nam zwłaszcza pozazdrościć mieszkańcy aglomeracji z Wielkiej Brytanii, Francji czy Włoch.businessinsider.com.pl

Bo wszystkie patusy gangusy wyjechały do łodzi
![]()

Polski zascianek
Im bardziej kolor jest czerwony, tym miasto jest niebezpieczniejsze
View attachment 60191
![]()
Oto najniebezpieczniejsze miasta Europy. Polska "zieloną wyspą"
Polskie miasta są wyjątkowo bezpieczne – wynika z najnowszego raportu serwisu Numbeo. Mogą nam zwłaszcza pozazdrościć mieszkańcy aglomeracji z Wielkiej Brytanii, Francji czy Włoch.businessinsider.com.pl
Suchary Billa to nie tu.
Widze, że Karol w Familiadzie już totalnie bez hamulców.