Pat Bateman
UFC Light Heavyweight

---------------------------------------------------------------
EDIT
Ten jeszcze lepszy:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Te z czarnym humorem są zajebisteZbyt monotonne te memy. Smierdzi agencja :)
humor humorem, ale mi osobowość, aparycja, zachowanie AD w ogóle nie pasuje. No foty ma, przyznaję, ale nie czuję...Te z czarnym humorem są zajebiste
![]()
Charakter nie pasuje, ale ujęcia idealnie pasują, a o to chodzi w memach :-Dhumor humorem, ale mi osobowość, aparycja, zachowanie AD w ogóle nie pasuje. No foty ma, przyznaję, ale nie czuję...
nie bedzie arabow, nie bedzie terrorystow, nie bedzie niczego
Pojebani to są ci co go podpuszczają do tego.Ja wiem, że to człowiek chory psychicznie, ale on poważnie utrudnia życie innym i jest mendą po prostu :)
to jest racja. przez ten filmik moga byc klopotyPojebani to są ci co go podpuszczają do tego.
Kurwa robią sobie jaja z chorego psychicznie człowieka. I cały kanał na jutubie na tym polega to jest kurwa takie skurwysynstwo ze szok.to jest racja. przez ten filmik moga byc klopoty
![]()
Co tu się odłukaszenkowuje?
Nie rozumie o co chodzi z tym Segalem, on grał w samych kiepskich filmach.

Co? Prawie na każdym plakacie jest jego twarz z miną człowieka biegunki, powaga.
Co? Prawie na każdym plakacie jest jego twarz z miną człowieka biegunki, powaga.