Szklana Szczęka - pytania, propozycje

W miarę możliwości proszę o przybliżony czas opublikowania kolejnego epizodu. Mam jeszcze kilka setek MB do wykorzystania i nie wiem, czy opłaca mi się je oszczędzać na Szczękę. Pzdrwiam.

Specjalny epizod o KSW będzie za kilka godzin. Tradycyjna szczęka o UFC 171 i innych późnej w tygodniu.

@WOJSŁAW

Prośba abyś w SSS wypowiedział się na temat punktacji walki Materla-Silva i jeśli można o tym jak ty punktowałeś i inni sędziowie tą walkę.

O DQ Anzora to chyba nie muszę wspominać.

Porczyk - Iryna Shaparenko

Kowalik na Twitterze:
Czy to przebiło walkę Slotty z Makowskim z Wrocławia sprzed lat?

Prosilbym o wypowiedz kazdej osoby, ktora bedzie brala udzial w nagraniu Szczeki po KSW.

Czy po tym co widzieliśmy na KSW 26 w wykonaniu Michała, Cipek powinien dalej dążyć do UFC czy na jakiś czas te ambitne plany odłożyć?

Kto waszym zdaniem rozwinął się w MMA lepiej: Różal czy Pudzian? Oraz czy po takim występie jaki dał Różal, powinien zakończyć waszym zdaniem kariere?

Czy Iryna Shaparenko to "najdziwniejsza" zawodniczka jaką widzieliście ? Chodzi mi o to, że przed galą prezetowała się jak modelka na wybiegu (gesty, zachownie, uśmieszki), a w walce zmiana o 180 stopni czyli totalna cepeliada, granitowa szczęka i nie odpuszczanie nawet jak miałą z japy kotleta ? Wyglądało jakby co tydzień po monopolowym biła się z menelami! Coś niesamowitego... Gdyby popracował nad nią jakiśsztab trenerski, to KSW miało by turecką.... tfuuu ukraińską Gine Carano :)

Iryna Shaparenko GOAT !!!

Pytanie: moze mnie redakcja pozzrowic na lamach szczeny, gdzies w okolicach slawetnego momentu Bellatora?
Jaki mecz tym razem orowadzacy oglada w trakcie szczeny
Kiedy szczena?

Czy Iryna Shaparenko to "najdziwniejsza" zawodniczka jaką widzieliście ?

Podobny kaliber co mistrz Kalaki :)

Czy według Was, można cokolwiek powiedzieć o potencjale Michała Andryszaka na podstawie tej walki czy jednak specyfika rywala sprawia, że cieżko wyciagać jakieś wnioski. Chodzi mi o to czy fakt zmiany polityki "brania walk" może sprawić, że mocno zamiesza w polskiej i europejskiej wadze ciężkiej?

Niekoniecznie Szsz, ale co myślicie o tym, żeby do rozpiski gali dodać czas rozpoczęcia gali?
Niby marginalna sprawa, ale czasem są gale, które się zaczynają o 2:00.

Czy sędzia przerwał walkę za szybko w pojedynku Różala z Nickiem?? Czy Grechico i Sowiński powinni teraz zawalczyć ze sobą o pas w kategorii piórkowej???

Ja prosiłbym aby odnieść się do pracy sędziego Porębskiego dla którego nie był to udany wieczór.

Generalnie fajnie gdybyście zrobili analizę tych decyzji sędziego które na gali KSW 26 nie byłby oczywiste. Nawet nie chodzi mi o podważanie ich tylko o wytłumaczenie dlaczego taka decyzja a nie inna.

Back