Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sorry, ślepy jestem, jeszcze specjalnie sprawdzałem czy aby już nie wrzucona.
KSW 42 czy juz nie ma sensu?
KSW 42 jak najbardziej! Brakowało Szczeny przed tym KSW bardzo, dla mnie to już tradycja..Bedzie bedzie :) poczatek przyszlego tygodnia. O czym chcielibyscie usluszec? KSW 42 czy juz nie ma sensu?
Podsumowanie UFC w Londynie no to oczywistość ale może warto by zapowiedzieć TFL 13.Bedzie bedzie :) poczatek przyszlego tygodnia. O czym chcielibyscie usluszec? KSW 42 czy juz nie ma sensu?
Przed UFC w Londynie nic nie będzie?Bedzie bedzie :) poczatek przyszlego tygodnia. O czym chcielibyscie usluszec? KSW 42 czy juz nie ma sensu?
I po co tak oszukiwać czytelników ?Bedzie bedzie :) poczatek przyszlego tygodnia. O czym chcielibyscie usluszec? KSW 42 czy juz nie ma sensu?
Umiesz napisać coś bez zwały? Czy zawsze bedziesz zrzędliwy jak stary dziad?I po co tak oszukiwać czytelników ?
Będzie Juras?Jestesmy na sztywno umowieni na wtorek.
Udało sie ?Umiesz napisać coś bez zwały ? Jestesmy na sztywno umowieni na wtorek.
Nie napisali który wtorek a ty już dopytujesz...Udało sie ?
Jednak nie umiesz pisać bez zwalyUdało sie ?
Napisałeś to sam, wiec narażając się na nazwanie po raz kolejny starym maruda zapytam tylko, zupełnie poważnie, po co ?Ze względu na to, że @Krzysztof Skrzypek ma Slugfest w tym tygodniu i jest zajebany robotą, nagramy na początku przyszłego tygodnia.
Tak tylko napisalem zeby oszukać cohones... cieszy Cie taka odpowiedź?Napisałeś to sam, wiec narażając się na nazwanie po raz kolejny starym maruda zapytam tylko, zupełnie poważnie, po co ?
Skoro Skype sprawia problemy, to rozważaliście może przenosiny na jakiś inny program?Tak tylko napisalem zeby oszukać cohones... cieszy Cie taka odpowiedź?
Poza tym wczoraj z Krzyskiem przez jakieś 2 h probowaliśmy sie połączyć, jednak Skype to pojebany program. Niestety jest pod górę, nie jestem.z tego dumny, wrecz mi wstyd.
Skoro Skype sprawia problemy, to rozważaliście może przenosiny na jakiś inny program?