Miskatonic
Vale Tudo Championship
Co to takiego?a ziomeczek robi mi ogrodzenie tymczasowe.
On coś autentycznie robi czy kupujesz coś co on później składa (jakieś elementy czy coś takiego)?
Google pokazuje różne rzeczy, a właśnie przydałoby mi się coś łatwego i szybkiego do zmontowania i równie łatwego do demontażu gdyby trzeba było na szybko.

. Blat na którym jest zamontowana płyta indukcyjna i zlew wziął i sobie pękł. Na szczęście to było wczoraj, więc zdążyłem podjechać do marketu po nowy. Zapadła też decyzja, że płytki przy blacie do wymiany i stare trzeba było skuć. Dzisiaj zaolejowałem od rana blat i wziąłem się za ścianę, którą miałem pomalować. Najpierw umyłem, później zagruntowałem i przeszpachlowałem. Na dole ściany zrobił się mały pęcherzyk. Myślę chuj tam, wydłubię i zaszpachluję. No i zaczęło odchodzić wszystko z farbą lateksową, która była pod spodem. Teraz siedzę i czekam aż znowu mi grunt wyschnie na ścianie i idę znowu szpachlować. Ogólnie to jebać farby lateksowe, nigdy więcej tego gówna. Na szczęście tylko tam było taką malowane w całym domu. Podsumowując, niedzielna praca w gówno się obraca