Roshi
Roshi
Kilogram w bagu i przesypuje do pół kilowego odkrecanegoPanowie Koksy, jakie opakowania kreatyny są dla Was najwygodniejsze, najbardziej preferowalne przy zakupie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kilogram w bagu i przesypuje do pół kilowego odkrecanegoPanowie Koksy, jakie opakowania kreatyny są dla Was najwygodniejsze, najbardziej preferowalne przy zakupie?
Sorry, o ilość pytałem. Gramaturę.opakowania ? plastikowe, zakręcane jak te z kfd
ProchSorry, o ilość pytałem. Gramaturę.

Obecnie mam 2x 500g na chacie i w sumie jak się skończy to dokupuję, szkoda mi miejsca w szafce na magazynowanie tego.Sorry, o ilość pytałem. Gramaturę.
100 ml wody do szklanki, wsypuje i na strzała.Lutujecie miarkę do mordy i zapijacie wodą?

mi kumpel podrzucil ten pomysl wyzej i dobrze wchodzi, lepiej niz rozpuszczanie sranie w banie100 ml wody do szklanki, wsypuje i na strzała.
Najwygodniejsza metoda jak dla mnie.
Kiedyś byłem głupi i rozpuszczałem te białka, kreatyny w 300-400ml i trzeba było potem to pic
Teraz to nawet białko 100-150ml + 30g i na strzała jest pite.
Dziękuję dwóm dżentelmenom za odpowiedzi, szkoda, że więcej ludzi się nie odzywa, czasem trudno pozyskać jakieś informacje.
Ale zadam kolejne pytanie:
każdy z Was wybrał sobie markę kreatyny, którą uznał za najlepszą, najczystszą i najbardziej godną zaufania.
Niezależnie od tego jaka to jest marka, trzymając się opakowania 0,5 kg, jaka jest cena (oprócz, że za darmo) jaką jesteście teraz w stanie zaakceptować za taki produkt i jaką właśnie płacicie?
just jew thingsSpoko, spoko, dzięki za odpowiedź.Gdzieś w Sanoku
> Wymieszałem cukier puder ze skrobią....jak im to teraz sprzedać?
Chłopaki a jakie opakowania lubicie?
Co do pytania to na allegro kupuję po 30-33 zl /500 g a czasem i taniej bo kurier cos spierdoli to od razu idzie wiadomość reklamacyjna i albo zwracają część kosztów albo wysyłają drugą puszkę gratisjust jew things

w regularnym treningu schodzi takie pół kilo?Brzmi jak cyrografSpoko, spoko, dzięki za odpowiedź.
Uczciwe pytanie: czy chciałbyś mieć normalny dostęp do 0,5 kg puszki kreatyny, co do której masz 100% pewności, pochodzenia i czystości, potwierdzone wszystko czarno na białym z pieczątką :) po cenie nieobciążanej januszerką, chciwością, zbędnymi kosztami, ani marzeniami o jachtach itp.?![]()
50 dni równo.A jeszcze pytanko: w ile takiemu chłopu jak Tyw regularnym treningu schodzi takie pół kilo?
Nie, nie. Normalne pytanie do konsumenta danego produktu.Brzmi jak cyrograf![]()

Tak też żem wyliczył50 dni równo.

To ktoś tak nie robi??Lutujecie miarkę do mordy i zapijacie wodą?

na szczęście już nie
Dołóż piątaka i weź od KFD, masz pewniaka, joł joł.Ostatnio wziąłem coś takiego i właśnie nie wiem czy lutować o czy to nie jest ten cukier puder ze skrobiątanio coś
View attachment 139591
Tylko taka mieli w tym sklepie a brałem inne rzeczy jeszcze. Ostatnimi czasy ładowałem sfd z lidla więc jak to przeżyłem to to pewnie też dam radęDołóż piątaka i weź od KFD, masz pewniaka, joł joł.

Jak miałem o smaku "neutralnym" to tam robiłem. Smakową normalnie do szklanki wody. Zresztą teraz i tak najczęściej robię mieszankę kreatyna, glukozamina, chondroityna, msm i glutamina. Wale na raz bo szkoda czasu na pamiętanie o suplementach.Lutujecie miarkę do mordy i zapijacie wodą?
Glutamina to nie fake?Jak miałem o smaku "neutralnym" to tam robiłem. Smakową normalnie do szklanki wody. Zresztą teraz i tak najczęściej robię mieszankę kreatyna, glukozamina, chondroityna, msm i glutamina. Wale na raz bo szkoda czasu na pamiętanie o suplementach.
O kuźwa, glicyna, nie glutamina. Coś chyba jeszcze na mózg muszę brać widaćGlutamina to nie fake?

Polecam grzyby...O kuźwa, glicyna, nie glutamina. Coś chyba jeszcze na mózg muszę brać widać![]()

? L
Co do pytania to na allegro kupuję po 30-33 zl /500 g a czasem i taniej bo kurier cos spierdoli to od razu idzie wiadomość reklamacyjna i albo zwracają część kosztów albo wysyłają drugą puszkę gratis
Kupuję Olimpu, teoretycznie zaufanie do marki ale to wszystko i tak jeden chuj i kontrola w suplementach to fikcja.Mógłbyś mi napisać co Tobą wtedy kieruje?
Sympatia/większe zaufanie do innej marki?
Ale, np. Ostrovit mógłby zlecić badanie surowca i pokazać Ci na papierze, że wszystko jest ok.Kupuję Olimpu, teoretycznie zaufanie do marki ale to wszystko i tak jeden chuj i kontrola w suplementach to fikcja.
50/50. Jakaś podkładka jest, ale wiem z doświadczenia jak wyglądają badania właścicielskie w laboratoriach prywatnych.Takie coś by Cię upewniło\uspokoiło czy to dalej lipa są te badania?
TakTeż kupujesz po 0.5 kg?
A ty co, będziesz tworzył swój brand czy resselerka innych marek ?Innych również zachęcam do dyskusji.