w4ar
KSW Middleweight
Rozumiem, że jak Kreft wspomniała, po porannej kawceDobre mam sranie, dziękuję za troskę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem, że jak Kreft wspomniała, po porannej kawceDobre mam sranie, dziękuję za troskę![]()
Nie wiem, jak zaczęła mówić to nie mogłem się skupić na słowach...Rozumiem, że jak Kreft wspomniała, po porannej kawce

Ziomek zamówił sobie na sprobe, próbowałem 5-htp teraz dopaminy spróbuję.i co z nia? leczysz sie na parkinsona?
Chlopie, ty bierzesz więcej stymulantów niż ja.Ziomek zamówił sobie na sprobe, próbowałem 5-htp teraz dopaminy spróbuję.

Ziomek zamówił sobie na sprobe, próbowałem 5-htp teraz dopaminy spróbuję.
Chlopie, ty bierzesz więcej stymulantów niż ja.
Więcej grzybów jedz to będziesz się lepiej czuć![]()
Odstawione, tylko baka została ale ostatnio nie jaram przez chorobsko...Może odstaw na początek używki, co? Czego ci brakuje że tak eksperymentujesz ze stymulantami?
Suplementuje się 'po cos', a nie żeby spróbować.Odstawione, tylko baka została ale ostatnio nie jaram przez chorobsko...
Syntetyczna serotonina fajnie podziała spróbowalbym jak dopamina podziała
A takie stymulowanie się syntetycznymi hormonami nie upośledza naturalnego ich wytwarzania? Może to jakoś wpływać na to, może ktoś wie?Odstawione, tylko baka została ale ostatnio nie jaram przez chorobsko...
Syntetyczna serotonina fajnie podziała spróbowalbym jak dopamina podziała
Może być tak, że nie mając problemów będziesz brał tableteczki i dany receptor się 'przebodźcuje'. Wlewanie wody do pełnej szklanki, zawsze się uleje tak jak z teściem u koksów - nie zaczyna się od grama.A takie stymulowanie się syntetycznymi hormonami nie upośledza naturalnego ich wytwarzania? Może to jakoś wpływać na to, może ktoś wie?

Może być tak, że nie mając problemów będziesz brał tableteczki i dany receptor się 'przebodźcuje'. Wlewanie wody do pełnej szklanki, zawsze się uleje tak jak z teściem u koksów - nie zaczyna się od grama.
Rozjebiesz układ serotoninowy za młodu później zostanie wymyślenie sobie urojonej depresji i nakurwianie leków.
Działa to tak samo jak z przeciwbólowymi. Im więcej bierzesz tym później więcej będziesz potrzebował, żeby odczuć efekt.
Ja mam na codzień styczność z osobą z chorobą neurologiczną, która już musi brać leki właśnie na ośrodek dopaminowy. Generalnie da się z takimi rzeczami żyć, ale jest to dosyć upierdliwe i męczące.Tak żem czuł. @Roshi bądź mądry
Spoko Mordki tylko sprobuje, tak jak 5-htp czasem sobie zarzuce nie wpierdalam tego notorycznie, tak wyprobuje czy jest wow! jak mam mozliwosc i nie musze hajsu na razie pakowac.Ja mam na codzień styczność z osobą z chorobą neurologiczną, która już musi brać leki właśnie na ośrodek dopaminowy. Generalnie da się z takimi rzeczami żyć, ale jest to dosyć upierdliwe i męczące.
A zrobić sobie coś takiego samemu to po prostu głupota. @Roshi zostań lepiej przy samym ziółku, ale też nie codziennie.
Wtedy wchodzi cały na biało teśćSa kurwa w zyciu takie spadki dopaminy/serotoniny ze sie zwyczajnie nie chce nic.

U mnie wtedy cała na biało wchodzi córka teścia, ale co kto woli, nie osądzamWtedy wchodzi cały na biało teść![]()

a nie pasierb?U mnie wtedy cała na biało wchodzi córka teścia, ale co kto woli, nie osądzam![]()

nie, kuzynka też niea nie pasierb?![]()

@Roshi jak wszyscy powyzej nie baw sie synapsami na wlasny rachunek. Zreszta l-dopa to lek na recepte skad go zamowiles? tzn. nie mow, ale zastanow sie czy wogole legitny srodek. Zabawa z neuroprzekaznikami samemu nigdy nie wychodzi nikomu na dobre, a mozesz sobie niezle popierdolic w glowie, a mlody chlopak jestes. Jesli faktycznie czujesz sie tak, ze nie chce ci sie wstawac z lozka do idz do psychiatry, zaden wstyd. To nie jest kreatyna, tylko potezny lek wplywajacy na wiele funkcji neurologicznych, to nie jest tak, ze go zjesz i nie wiem dopierdoli cie dopamina, ze swiat stanie sie rozowy. Przeciez to ma mase skutkow ubocznych.
Może zwiększać obwód penisa

Chłopaki się przestraszyli, że niewiadomoco chcesz wbijać a to jakaś zwykła aspiryna w kolorowym pudełku

Może czyli w badanej próbie (o ile w ogóle była) 1 osoba na 10000 miała taki wynik.
Albo zapas grzybówTo za tą stówe lepiej mamie coś ładnego kupić.

Spoko Mordki tylko sprobuje

Sa kurwa w zyciu takie spadki dopaminy/serotoniny ze sie zwyczajnie nie chce nic
Biore magnez kiedy mi sie przypomni
A weź spróbuj na początek zalutować magnez (dobrej jakości i w odpowiedniej formie) i bcomplex i zobacz czy coś pomoże. Mi tam pomogło wyjść z takiego marazmu.
Jak ty się w ogóle prowadzisz, jak się odżywiasz? Klasyk "sprawdź bebechy" niesie za sobą coś więcej niż tylko troskę autora cytatu o podzespoły w komputerach widzów ksw.
Biore magnez kiedy mi sie przypomni
teraz w polszy to chujowo sie odzywiam, mocno wyjałowione zarcie... moze wkrotce sie to zmieni.

Polecam kefir bo jest dobry i zdrowy. Na upały w sam raz