Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

@Siwy25_1 Masz jakieś triczki myczki dla kogoś, kto robi 8h dziennie jako pomocnik na budowie i 2-3 treningi w tygodniu? (2x godzina boks, bieganie). Jakieś myczki na regeneracje, ale nie sterydiany?
Tu masz ładnie wszystko rozpisane.

Dobrej jakości jedzenie i jego odpowiednia ilość, sen, sauna w miarę możliwości raz na tydzień/dwa. Może jakiś adaptogen; ashwaganda i/lub różeniec górski. Poczytać
Dodałbym podstawy czyli dużo wody i soli. Basen raz w tygodniu! Najlepiej po całym tygodniu to Ci wyciągnie całe zakwasy i fajnie rozluźni.

Jak nie czułeś po ashwagandzie lepszego snu to nie ma sensu brać, różeniec górski na pobudzenie i kopa będzie idealny. Ewentualnie na poprawę snu 5mg melatoniny przed spaniem - powiem Ci że zacząłem stosować razem z tym cyklem snu polifazowego i dla mnie wpasowało się idealnie.

Tu masz ładnie wszystko rozpisane.

Dodałbym podstawy czyli dużo wody i soli. Basen raz w tygodniu! Najlepiej po całym tygodniu to Ci wyciągnie całe zakwasy i fajnie rozluźni.

Jak nie czułeś po ashwagandzie lepszego snu to nie ma sensu brać, różeniec górski na pobudzenie i kopa będzie idealny. Ewentualnie na poprawę snu 5mg melatoniny przed spaniem - powiem Ci że zacząłem stosować razem z tym cyklem snu polifazowego i dla mnie wpasowało się idealnie.
O kierwa, basenik. Wspaniały pomyslunek. :) Dzięki Platynowy

To do roboty woda z solą?

O kierwa, basenik. Wspaniały pomyslunek. :) Dzięki Platynowy

To do roboty woda z solą?
Moja fizjo nie jest mnie w stanie rozbić, a do kumpla na drugi koniec miasta mi się nie chce jeździć to babeczka poleciła mi basen.
Żadne tam pływanie tylko kulturalne bicze wodne i bąbelki. Jak jestem w PL to co najmniej 2 razy idę się popluskać i zauważyłem że pospinany prostownik już tak nie dokucza.

Z tą solą to jak lubisz. Ja zalewam kanister 2L 7g soli i 7 g kreatyny i sobie to popijam.

Moja fizjo nie jest mnie w stanie rozbić, a do kumpla na drugi koniec miasta mi się nie chce jeździć to babeczka poleciła mi basen.
Żadne tam pływanie tylko kulturalne bicze wodne i bąbelki. Jak jestem w PL to co najmniej 2 razy idę się popluskać i zauważyłem że pospinany prostownik już tak nie dokucza.

Z tą solą to jak lubisz. Ja zalewam kanister 2L 7g soli i 7 g kreatyny i sobie to popijam.
Też mam taką butle. I mam kreatynę. No to już mam gotowy eliksir. Kurde, dzięki byki.
Ja akurat powiem Ci, że ostatnio dużo mobilizuje przywodziciele, pośladki, ogólnie otwieram biodra, i naprawdę pomimo dużych obciążeń lędźwiowy przestał napizdzac

Ty, to może jeszcze beta alaninke dojebac do tego eliksiru, bo mam?

Też mam taką butle. I mam kreatynę. No to już mam gotowy eliksir. Kurde, dzięki byki.
Ja akurat powiem Ci, że ostatnio dużo mobilizuje przywodziciele, pośladki, ogólnie otwieram biodra, i naprawdę pomimo dużych obciążeń lędźwiowy przestał napizdzac

Ty, to może jeszcze beta alaninke dojebac do tego eliksiru, bo mam?
Jak masz to syp. Gdzieś tu ostatnio gadaliśmy o tej :beta: alaninie. Ja brałem, bo lubię to uczucie mrowienia jak się zaczynam pompować, ale według badań trzeba to suplementować jakiś czas, żeby mieć benefity.

Teraz jak te suple poszły do góry to zostałem przy klasycznym połączeniu testosteron + kreatyna.

Jak masz to syp. Gdzieś tu ostatnio gadaliśmy o tej :beta: alaninie. Ja brałem, bo lubię to uczucie mrowienia jak się zaczynam pompować, ale według badań trzeba to suplementować jakiś czas, żeby mieć benefity.

Teraz jak te suple poszły do góry to zostałem przy klasycznym połączeniu testosteron + kreatyna.
XD
Mam, będę sypał. No kojarzę te badania, ale wole zapytać elitarne grono cohones.
Może badania się mylą.

Także eliksir będzie srogi

XD
Mam, będę sypał. No kojarzę te badania, ale wole zapytać elitarne grono cohones.
Może badania się mylą.

Także eliksir będzie srogi
Dobra, ale nie zapomnij o źródłach potasu/suplemencie jak już tyle soli masz zamiar ładować. Nie ma co przesadzać z sodem. Wody mineralne też mają różne nasycenie minerałami. Wszystko jest na etykiecie

Dobra, ale nie zapomnij o źródłach potasu/suplemencie jak już tyle soli masz zamiar ładować. Nie ma co przesadzać z sodem. Wody mineralne też mają różne nasycenie minerałami. Wszystko jest na etykiecie
Dużo soli nie będę dawać. Dzięki za radę

@Siwy25_1 @pyrazgr a jak chronicie nerki przy ładowaniu ciągle dużej ilości białka?

Btw. białko codziennie pchacie czy jakieś przerwy?
Tyle co my jemy Bialka to jest chuj, tak jak @Siwy25_1 pisze pij dużo wody i będzie gites.
Dziwne bo spożywam podobną ilość białka co aryjczyk, chyba dietę układa nam ta sama osoba:awesome:
Jeśli chodzi o białko w prochu to codziennie 80g.

Apropo białka to widziałem że przewijało się to z tego sklepu w innych tematach
Ktoś to brał finalnie? Lutować? Kibel cały, domownicy żyją?

Ja już prawie nie mam mięśni. Kiedyś trochę miałem, potem zalało się to tłuszczem, a teraz jak zrzuciłem sadło to się okazuje, że i mięśni pod nim ni ma :damjan:
hah to juz wiem kto mnie raportuje, zebym nie wjeżdzal i rozjezdzal :D Do tego czasu juz powinienes byc mini koksem ;) a tak serio miales drazek, pompki, przysiady, da sie na tym wyzylowac.

Back