Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pobić rekord @Miskatonic w pompkach.Aż musiałem sprawdzić czy naprawdę tak napisałem
Jaka jest kara?

20 pompek na tydzień to nie problem, gorzej by było jakbym musiał pobić jego rekord w jedzeniu parówek

Dobry pomysł20 pompek na tydzień to nie problem, gorzej by było jakbym musiał pobić jego rekord w jedzeniu parówek![]()
Trening z ketlami a potreningowo paczka berlinekAż musiałem sprawdzić czy naprawdę tak napisałem
Jaka jest kara?
Trening z ketlami a potreningowo paczka berlinek
Misu kolorowy jak żarcie nie jest dopięte to nawet Ci igła nie pomoże.
Jak już się weźmiesz za treningi (nie pompki) to możesz wrzucić beta alaninę i creatynę, bo inaczej szkoda kasy przy tych cenach co są dzisiaj.
Trening z ketlami a potreningowo paczka berlinek

Nie dla osób z nadciśnieniem i problemami z sercem. Jak ma w prochu to polecam nie przesypać dawki.Moj dobry ziom poleca Yohimbe, mowi ze chodzi nakrecony jak na speedzie, żona mu znalazla na spadek libido przez chorobsko, antybiotyki i kiepskie prowadzenie sie w ostatnich tygodniach.
w kapsulkach, podobno zajebiscie libido wypierdala, testowales? jako przedtreningowke widze ze sporo ludzi bierzeNie dla osób z nadciśnieniem i problemami z sercem. Jak ma w prochu to polecam nie przesypać dawki.
w kapsulkach, podobno zajebiscie libido wypierdala, testowales? jako przedtreningowke widze ze sporo ludzi bierze
Nie słyszałem żeby to brać jako przedtreningówkę to przecież nie działa jak zwykły spalacz.

Może sobie spróbuję w tym roku. Przedtreningowo lepiej fraga wbić. Ciśnienia nie podbija, a już po rozgrzewce bluza cała mokra.Ziomek poczytal zanim zaczal brac i to co wyczytal najwiecej to ze jakies plemiona wykorzystywaly od bardzo dawna to do orgii rytualnych![]()
ja sprobuje doMoże sobie spróbuję w tym roku. Przedtreningowo lepiej fraga wbić. Ciśnienia nie podbija, a już po rozgrzewce bluza cała mokra.
, ale zanim kupie to sobie na sprobe wezme od ziomka z piec sztuk, bo mowil ze dal w robocie kilku starym cpunom to nie mogli sobie dac rady.Po yohimbinie ich wystrzela? To im kurwa nie mów co to jest clen albo T5ja sprobuje do, ale zanim kupie to sobie na sprobe wezme od ziomka z piec sztuk, bo mowil ze dal w robocie kilku starym cpunom to nie mogli sobie dac rady.

powiedz wiecej, najlepiej link do supla na allegroPo yohimbinie ich wystrzela? To im kurwa nie mów co to jest clen albo T5![]()

Clenbuterolpowiedz wiecej, najlepiej link do supla na allegro![]()
Chyba ty!"my to tylko TRT bo poziom teścia po 30 spadł" teraz wychodzi jaka prawda, aptekarze kurwa jego mać![]()
Pyra ze zgierza jesteś?Chyba ty!

Chyba ty!
A jak tak to co? A ty z którego rynsztoka jesteś? Sam się wstydzisz powiedzieć w której wsi zabitej dechami mieszkasz a innych wypytujeszPyra ze zgierza jesteś?![]()

Nic, niezła patologiaA jak tak to co? A ty z którego rynsztoka jesteś? Sam się wstydzisz powiedzieć w której wsi zabitej dechami mieszkasz a innych wypytujesz![]()

Co to jest mordeczko?Przedtreningowo lepiej fraga wbić
Co to jest mordeczko?
pro-peptydy.pl