GypsyKing
UFC Middleweight
Pełna zgoda, służbowy staram się używać tylko gdy muszę bo w innym wypadku mam niepokojące uczucie że ktoś mnie obserwuje
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pełna zgoda, służbowy staram się używać tylko gdy muszę bo w innym wypadku mam niepokojące uczucie że ktoś mnie obserwuje
![]()
Trzeba mieć się na baczności po atak może być z zaskoczeniaPełna zgoda, służbowy staram się używać tylko gdy muszę bo w innym wypadku mam niepokojące uczucie że ktoś mnie obserwuje
![]()

Pewnie zawsze na bramce kazali Ci staćAaaa, bym zapomniał - jebać piłkę nożną![]()

Nie, ale rzadko grał bo jako ostatniego go wybierali i przeważnie było nieparzyście… cóż za przypadekPewnie zawsze na bramce kazali Ci stać![]()

Ja cukier tylko do herbaty dodaję, a kawę gorzką i czarną, ale kawy nie muszę pić na pobudzenie bo nie czuję naturalnej zamuły, natomiast jak wypiję to mnie telepie, ale pijam dla smaku bo też lubięJa cukru mało spożywam ale nie wyobrażam sobie dnia bez kawy mimo że w ogóle mnie nie pobudza bo mogę wypić przed samym snem i normalnie zasnąć. Po prostu lubię smak kawy bez cukru, mleka i najlepiej jak najmocniejsza ale nawet jeśli nie pobudza to psychika ma wbity klin że musi być rano wypita żeby nie być przymulonym i co najważniejsze elegancko gładko zrzucić balast w odmęty białej porcelany.

Ja akurat nigdy nie miałem tak że od kofeiny mnie telepało ale często mam zamułe. Fajnie bo siłownie mam w domu to np. robię trening i w trakcie pije kafejJa cukier tylko do herbaty dodaję, a kawę gorzką i czarną, ale kawy nie muszę pić na pobudzenie bo nie czuję naturalnej zamuły, natomiast jak wypiję to mnie telepie, ale pijam dla smaku bo też lubię![]()
Fajnie bo siłownie mam w domu
A jeszcze lubię kawę z mleczkiem czekoladowym z MlekovityJa akurat nigdy nie miałem tak że od kofeiny mnie telepało ale często mam zamułe. Fajnie bo siłownie mam w domu to np. robię trening i w trakcie pije kafej

A jeszcze lubię kawę z mleczkiem czekoladowym z Mlekovity![]()

nie ma nic lepszegoCzarna siekiera z fusów mniamKawa po wietnamsku w zimie i espresso tonic w lecienie ma nic lepszego

Oczywiście, czarna mocna parzucha jest grana całorocznieCzarna siekiera z fusów mniam![]()

A jeszcze lubię kawę z mleczkiem czekoladowym z Mlekovity![]()