Suchary billa 2.0

1779944330613.jpeg

Moja ma iPhona 16 pro max, niedawno siadła antena i koszt wymiany to 500$, bo akurat w Stanach była, ok. Zapłaciła...

Teraz padła karta sim, przestało ją czytać - koszt naprawy 4500 pln...

Ja się nie śmieję, to absolute cinema, więc podziwiam fanatyków, bo dla mnie to sprzęt gówno i w dodatku drogi w chuj :suchykarol:

Moja ma iPhona 16 pro max, niedawno siadła antena i koszt wymiany to 500$, bo akurat w Stanach była, ok. Zapłaciła...

Ja się nie śmieję, to absolute cinema, więc podziwiam fanatyków, bo dla mnie to sprzęt gówno i w dodatku drogi w chuj :suchykarol:
Ja miałem dawno temu "5s", jak to była nowość. Miał dwie wady: gdy było ciepło to się przegrzewał i wyłączał, gdy zimno to marzł i się wyłączał. :suchykarol:

Miałem już z 4 czy 5 Iphonów przez ponad dekadę. Żaden się nie zepsuł. Łącznie przetrwały pewnie setkę upadków -- zawsze miałem szkło hartowane. Sprawdzały się w naprawdę trudnych warunkach na budowach.

Miło wspominam Nokię na windows phone -- Stare nokie z fizycznymi klawiaturami to w ogóle była klasa. Miałem też dwa samsungi. Straszne gówno.

Miałem już z 4 czy 5 Iphonów przez ponad dekadę. Żaden się nie zepsuł. Łącznie przetrwały pewnie setkę upadków -- zawsze miałem szkło hartowane. Sprawdzały się w naprawdę trudnych warunkach na budowach.

Miło wspominam Nokię na windows phone -- Stare nokie z fizycznymi klawiaturami to w ogóle była klasa. Miałem też dwa samsungi. Straszne gówno.
czyli jeden iphone starczał Ci na 2-2,5roku. Budżetowe Samsungi służą mi średnio 4,5roku :penn:

a tak przy okazji, to który ma 33 lata?

i bonus:

czyli jeden iphone starczał Ci na 2-2,5roku. Budżetowe Samsungi służą mi średnio 4,5roku
Wrong! Jak to mawiał Arnold ;-) Często miałem po dwa telefony -- jeden firmowy. Wciąż mam firmowego Iphone i ma właśnie ponad 4 lata. Dewastowany na wszelkie sposoby. Samsungi przy upadkach po prostu mi się rozlatywały. Ale co kto lubi, to niech ma.

• Like
Reactions: jut

Toż tyle to kosztuje nowy :mamedwhat:

Coś tu śmierdzi @Drzewo, zacznij śledztwo od pytania o rachunek za wymianę anteny, a potem wyduś z niej na co jej na prawdę te cztery i pół koła.

Toż tyle to kosztuje nowy :mamedwhat:

Coś tu śmierdzi @Drzewo, zacznij śledztwo od pytania o rachunek za wymianę anteny, a potem wyduś z niej na co jej na prawdę te cztery i pół koła.
Tyle kosztuje naprawa tego syfu, dlatego dla mnie posiadacz jest osobą lekko cofniętą ekonomicznie :beczka:

To był prezent, więc chuja kładę :suchykarol:

Back