Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ja miałem dawno temu "5s", jak to była nowość. Miał dwie wady: gdy było ciepło to się przegrzewał i wyłączał, gdy zimno to marzł i się wyłączał.Moja ma iPhona 16 pro max, niedawno siadła antena i koszt wymiany to 500$, bo akurat w Stanach była, ok. Zapłaciła...
Teraz padła karta sim, przestało ją czytać - koszt naprawy 4500 pln...
Ja się nie śmieję, to absolute cinema, więc podziwiam fanatyków, bo dla mnie to sprzęt gówno i w dodatku drogi w chuj![]()

Genialne, od jesieni do wiosny nie działa, a w lato nie działaJa miałem dawno temu "5s", jak to była nowość. Miał dwie wady: gdy było ciepło to się przegrzewał i wyłączał, gdy zimno to marzł i się wyłączał.![]()

Miałem też dwa samsungi. Straszne gówno.

czyli jeden iphone starczał Ci na 2-2,5roku. Budżetowe Samsungi służą mi średnio 4,5rokuMiałem już z 4 czy 5 Iphonów przez ponad dekadę. Żaden się nie zepsuł. Łącznie przetrwały pewnie setkę upadków -- zawsze miałem szkło hartowane. Sprawdzały się w naprawdę trudnych warunkach na budowach.
Miło wspominam Nokię na windows phone -- Stare nokie z fizycznymi klawiaturami to w ogóle była klasa. Miałem też dwa samsungi. Straszne gówno.

czyli jeden iphone starczał Ci na 2-2,5roku. Budżetowe Samsungi służą mi średnio 4,5roku
a tak przy okazji, to który ma 33 lata?
i bonus:

Wrong! Jak to mawiał Arnold ;-) Często miałem po dwa telefony -- jeden firmowy. Wciąż mam firmowego Iphone i ma właśnie ponad 4 lata. Dewastowany na wszelkie sposoby. Samsungi przy upadkach po prostu mi się rozlatywały. Ale co kto lubi, to niech ma.czyli jeden iphone starczał Ci na 2-2,5roku. Budżetowe Samsungi służą mi średnio 4,5roku
Moja ma iPhona 16 pro max, niedawno siadła antena i koszt wymiany to 500$, bo akurat w Stanach była, ok. Zapłaciła...
Ja się nie śmieję, to absolute cinema, więc podziwiam fanatyków, bo dla mnie to sprzęt gówno i w dodatku drogi w chuj

Toż tyle to kosztuje nowyMoja ma iPhona 16 pro max, niedawno siadła antena i koszt wymiany to 500$, bo akurat w Stanach była, ok. Zapłaciła...

Tyle kosztuje naprawa tego syfu, dlatego dla mnie posiadacz jest osobą lekko cofniętą ekonomicznieToż tyle to kosztuje nowy
Coś tu śmierdzi @Drzewo, zacznij śledztwo od pytania o rachunek za wymianę anteny, a potem wyduś z niej na co jej na prawdę te cztery i pół koła.

Szajsungi, Srajfony i inne Szczochorole![]()

spidersweb.pl
Tyle kosztuje naprawa tego syfu, dlatego dla mnie posiadacz jest osobą lekko cofniętą ekonomicznie
To był prezent, więc chuja kładę![]()

Nie zrozumiałeśTaki zarobas i ekspert psioczy na koszty naprawy?
![]()

Dokładnie,Samsung top!
8 rok śmigam na s9plus i jest igła. Jak go autem przejechałem to szkło tylko pękło z tyłu
Etui i jest funkiel nówka.
Ajfony są dla ciepłych Pełna zgoda, służbowy staram się używać tylko gdy muszę bo w innym wypadku mam niepokojące uczucie że ktoś mnie obserwujeDokładnie,Ajfony są dla ciepłych View attachment 148234