Miskatonic
Vale Tudo Championship
Za kurczakami tak średnio...Miskatoniuch?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za kurczakami tak średnio...Miskatoniuch?
![]()

Ja tez gardzę tym papierowym żarciem#ebacKswZnaczyKfc naaajchoojowsze kurczaki!
Rozjebales. Baalastek będzie to teraz 3 dni rozkminial.
Warszawska też daje radę:
)Potrzymaj mi piwo, w Poznaniu taką mamyWarszawska też daje radę:
Absolutny Champion na skalę krajową to:
Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji ul. Spartańska 1, 02-637 Warszawa
(Nie do wytłumaczenia)
Ul Kłopot:
View attachment 141259
(Niby nazwa sugeruje kłopoty np. z dojazdem czy parkowaniem, ale pochodzi od nazwiska)
Fabryka Trzciny
View attachment 141262
(Na szczęście warszawiacy nie potrzebują produkować trzciny w fabrykach. Nazwa klubu pochodziła od nazwiska właściciela)
Krowia:
View attachment 141264
nie dlatego że tu stare krowy mieszkają a dlatego, że prowadziła do rzeźni. Ciekawostka: deweloperzy budując "apartamentowce" chcieli zmienić na "bardziej prestiżową". Bo kto by nie wolał mieszkać przy np. Waclawa Havla a nie w miejscu gdzie pędzono i ubijano bydło rogate?
Ul Cyryla i Metodego. Kiedyś był tam komisariat milicji a później policji. Warszawski żart: "tam każdy Cyryl ma swoje metody"
Na szybko wygooglowałem co jest w okolicy
Na szybko wygooglowałem co jest w okolicyView attachment 141274View attachment 141275
Plac zabaw na Czarnucha https://share.google/ONo3cJgVsbpI4iwx2

Tę miniaturkęPatrzę na tą miniaturkę
Spierdolił stamtąd właśnie do Sosnowca, tam na prawdę musi być grubo.Ten plac to rzeczywiście musi być czarna dziura skoro ten komentarz napisał koleś z Sosnowca.
![]()

Komentarze dają radę, trzeba wejść w post